Gear, gadgets en lifestyle

ASICS Fast Serie. Iets voor jou?

BAM! Daar zijn ze! ASICS presenteert de FlyteFoam Fast Series met daarin drie bekende modellen die vanaf nu met FlyteFoam uitgedost zijn.

[heading size=4 style=underline]Sneller![/heading]ASICS introduceerde de FlyteFoam technologie in 2015 met de MetaRun. Daarna volgde DynaFlyte, de schoen die lichtgewicht en snelheid combineert met het comfort van cushioning. Nu breidt het merk het aanbod van hardloopschoenen met FlyteFoam uit, zodat meer lopers met diverse pronatiepatronen, niveaus en doelen, het gevoel van lichtgewicht en snelheid kunnen ervaren. Door de FlyteFoam Fast Serie is snelheid nu haalbaar voor een breed scala van lopers.

[heading size=4 style=underline]Fast Serie[/heading]Dit zijn de drie modellen die het moeten gaan doen:

DynaFlyte
Deze schoen heeft een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte en levert lichtgewicht en demping. Verkrijgbaar in een nieuwe frisse kleurstelling.
Adviesprijs €160

NOOSA FF
Dit van oorsprong al snelle model heeft nu een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte, een ademend bovenwerk en wet grip rubber buitenzool: voor meer tractie, zelfs op natte ondergrond.
Adviesprijs €150

GEL-DS TRAINER 22
Een medium-high stability schoen. Naast de FlyteFoam tussenzool over de hele lengte verbetert Dynamic DUOMAX de stabiliteit, efficiëntie en het comfort.
Adviesprijs €140

[heading size=4 style=underline]Welke schoen?[/heading]Welke schoen is voor jij geschikt? ASICS heeft een testje online, die je een advies geeft, maar ik ben er altijd een voorstander van om even een loopanalyse te doen. De ASICS store in Amsterdam is tot eind maart gesloten, maar daarna kun je er weer terecht voor analyses. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ASICS FOOOT-ID en Gait Cycle Analysis FOOT-ID is een geavanceerd 3D systeem dat lopers analyseert met behulp van laser- en micro-camera’s. De focus van de Gait analyse ligt op het meten van pronatie: de manier waarop en mate waarin een voet eventueel naar binnen of buiten kantelt tijdens het lopen.

Bron: ASICS persbericht

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!