Gear, gadgets en lifestyle

Asics lanceert DynaFlyte

In het najaar van 2015 lanceerde Asics de Metarun, één van de duurste hardloopschoenen ever op de Nederlandse markt. Een gelimiteerde oplage, maar vol nieuwe technologische snufjes. Het kon dan ook niet uitblijven dat deze technologiëen doorgevoerd zouden gaan worden in nieuwe schoenen van Asics. Vanaf 1 juli is de DynaFlyte de nieuwste telg in de familie. Mét… de innovatieve demping van de Metarun!

[heading size=4 style=underline]DynaFlyte: don’t run, fly[/heading]Snelle wedstrijdschoenen waren vaak niet comfortabel genoeg voor lange runs. En omgekeerd gold: ga je voor een hardloopschoen die erg prettig loopt, boet je in op snelheid en lichtgewicht. Voorheen moest je kiezen. Voor de loper die géén compromis meer wil sluiten, ontwikkelde ASICS: DynaFlyte. De schoen belooft zowel de vrijheid van lichtgewicht en tegelijk het comfort van cushioning. Die combinatie ontwaakt de snelheid in elke loper.
ASICS lanceerde eerder deze week op 5th Avenu in NYC DynaFlyte: de lichtste cushioning schoen ooit voor lopers die óók snelheid willen. De combinatie van lichtgewicht en demping zorgt ervoor dat lopers tempo kunnen maken en volhouden op elke afstand.De DynaFlyte beschikt na de revolutionaire MetaRun als eerste over de nieuwste technologie van de FlyteFoam tussenzool.
Asics DynaFlyte
[heading size=4 style=underline]Snelheid zonder compromissen[/heading]DynaFlyte is ASICS’ snelste hardloopschoen ooit voor dagelijks gebruik. Het resultaat is een dynamische, compromisloze rit voor de loper die het allemaal wil: snelheid, comfort en prestaties op elke afstand.
Asics DynaFlyte
[heading size=4 style=underline]FlyteFoam Technology[/heading]De kern van DynaFlyte is FlyteFoam. ASICS’ gepatenteerd lichtgewicht- en dempingtechnologie. DynaFlyte heeft een FlyteFoam tussenzool over de hele lengte. Wat betekent dat voor de schoen en voor de loper? Demping die voldoet aan de hoogste normen, noodzakelijk voor bijvoorbeeld lange afstanden of dagelijks gebruik. En tóch is deze zool circa 55% lichter dan EVA, het materiaal dat standaard wordt gebruikt. DynaFlyte met FlyteFoam is het resultaat van drie jaar ontwikkeling, onderzoek en tests op het ASICS Institute of Sport Science in Kobe, Japan.
Asics DynaFlyte

De DynaFlyte is vanaf 1 juli verkrijgbaar bij de runningspecialist. De advies verkoopprijs is € 160.

Persbericht en foto’s: ASICS/Keep-track.nl

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!