Gear, gadgets en lifestyle

Back to the future… finally!

Het heeft jaren geduurd. Maar eindelijk… EEEEINDELIJK… wordt het wachten beloond. Wie in de jaren ’80 Back To The Future keek vergaapte zich aan alle gadgets, die Michael J. Fox in zijn tijdreis naar 2015 tegenkwam. Nu is het 2015! Met een dikke knipoog de ontwikkelingen die ons het komende jaar staan te wachten.

[heading size=4 style=underline]Hoverboard[/heading]Hardlopen is zoooo 2014. Nu de hoverboards eindelijk verkrijgbaar zijn, zal dit de populairste manier van voortbewegen worden in 2015. Met een hoverboard verplaats je je snel zelfs over water en moeilijk terrein! Geen gekneusde enkels of natte voeten meer. Heerlijk!

[heading size=4 style=underline]Powerlacing shoes[/heading]Nooit meer je schoenen hoeven strikken! Marty McFly keek toch een beetje raar naar de Nike Air MAG’s, maar ik kan niet wachten tot de Nike Flyknit’s en Lunarglides ook met deze technologie zijn toegerust! O ja, en vergeet dat handige lichtje niet in de schoenen. Zo ben je ook nog eens beter zichtbaar in het donker. De wondere technologie staat voor niets!

[heading size=4 style=underline]Video telephone[/heading]Zou het niet fantastisch zijn als je tijdens het bellen de ander kan zien? Nou, hou je vast! De video telepfone wordt dit jaar gelanceerd! Misschien kun je straks zelfs met je telefoon filmen, of foto’s maken… Stel je eens voor…

[heading size=4 style=underline]Weather Service[/heading]Hardlopen in een fikse regen- of sneeuwbui…De één zweert er bij, terwijl de ander dan niet van de bank is af te branden. Niet weten wanneer de weersomstandigheden het meest ideaal voor jou zijn behoort tot het verleden, want tegenwoordig wordt het weer gepland. In plaats van de weersvoorspelling lees je nu gewoon de planning en weet je wanneer je een nat pak kunt halen. Of niet.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!