Gear, gadgets en lifestyle

Barbara’s boek

Een boek schrijven. Wie wil dat nu niet? Al sinds de basisschool, waar ik mijn ouders en leraren tot vervelens toe lastig viel met zelfgeschreven verhaaltjes en stripverhalen, wil ik een boek schrijven. Alleen weet ik niet waar over…

[heading size=4 style=underline]Barbara presenteert[/heading]Hoe leuk is het dan als je door een schrijfster wordt meegenomen in het proces van het schrijven van een boek! Barbara Kerkhof vroeg me afgelopen jaar of ik mee wilde lezen met haar nieuwe boek in wording. Aldus geschiedde. Afgelopen vrijdag werd de herziene versie van Hardlopen voor vrouwen gepresenteerd in Runnersworld Nijmegen. Samen met Sanne en Marjolein (en nog veel meer mensen, maar die pasten niet allemaal in de auto) reed ik naar Nijmegen. Daar eerst nog even wat eten,  om ons vervolgens aan te sluiten bij het feestje. We waren niet de enige bloggers, ook Mari was er en twee van de zes girls on the move.
14721662_1210788138982550_6969133824030480468_n
[heading size=4 style=underline]Stiekem ook trots[/heading]Met een hapje en een drankje in de hand trapte Peter Nijssen van De Arbeiderspers de boekpresentatie af en overhandigde Barbara het eerste boek. Ook al had Barbara vooraf aangegeven dat ze dit best wel spannend vond, daar was niets van te merken. Een vogelvlucht door het boek, dat hoognodig aan een vernieuwing toe was, nadat in 2009 het boek voor het eerst werd uitgegeven. Wat vooral opvalt is de mooie fotografie van Rein Rijke van ZOUT fotografie (die een fantastische nominatie binnensleepte voor de Red Bull Illume Contest). Het boek staat vol met tips voor vrouwen die net beginnen met hardlopen, of al langer lopen, zwangeren, trainingsmethodes, kledingtips, het voorkomen van blessures, voeding, etc. En mag ik stiekem een beetje trots zijn dat ik in het dankwoord ben opgenomen? Uiteraard werd er ook nog gesigneerd.
img_20161028_203459
Het boek Hardlopen voor vrouwen is verkrijgbaar bij onder meer Bol.com voor € 19,99.

Overigens heeft Barbara al meerdere boeken op haar  naam staan:
Hardlopen voor vrouwen (eerste editie, 2009)
Helden van de 42 kilometer
Runner’s World Hardlopersagenda 2012 en 2013
Daarnaast verzorgde ze de fotografie van het Hardloperskookboek deel 1 en deel 2

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!