Gear, gadgets en lifestyle

Black Friday & Cyber Monday happiness!

Vanavond aan de kalkoen en morgen met z’n allen in de file om te shoppen tijdens Black Friday om vervolgens op Cyber Monday nog even alle webshops leeg te trekken. Dit weekend is hysterie in Amerika. En tegenwoordig kunnen wij in Nederland er ook wat van.

[heading size=4 style=underline]Black Friday & Cyber Monday[/heading]Traditioneel smijten de (web)winkels in Amerika de dag na Thanksgiving met enorme kortingen. Kalkoen achter de kiezen en de inkopen voor Kerst kunnen aanvangen. Veel Amerikanen hebben een lang weekend vrij dus de tijd om (kerst)inkopen te doen. Winkeliers spelen hierop in en bieden enorme kortingen, te beginnen op Black Friday en eindigend op Cyber Monday. Dit is een paar jaar geleden over komen waaien naar Europa en zo kunnen wij tegenwoordig ook meegenieten van deze Amerikaanse traditie.

[heading size=4 style=underline]Shoppingtime!![/heading]De hoogste tijd dus om even een wishlist in elkaar te draaien en dit weekend (interent)shoppend door te brengen. Moet je nog Sinterklaasinkopen doen? Sla dan je slag. Nog geen inspiratie? Check dan even mijn verlanglijstje met leuke cadeautjes voor sporters! Heb je nog nieuwe hardloopschoenen nodig, of een goede wintertight, een nieuw set pannen, weegschaal, knuffelberen, slackline (breng ik zo mezelf op een idee!), kussens, puzzelmatten, weet ik veel wat! Na ja, je begrijpt me. Morgen struin ik het internet af. Alvast wat shops, die ik in ieder geval even ga bezoeken, op een rijtje die dit weekend met flinke kortingen komen!
Bol.com
Adidas.nl
Zalando
Coolblue
MyProtein
The Body Shop
MediaMarkt
Hema
Blokker
Apple Store
Tui

[heading size=4 style=underline]Tips![/heading]Nog wat tips om dit weekend goed door te komen, zoveel mogelijk van kortingen te profiteren, niet naast de pot te pissen en zeker niet bankroet te gaan!
1. Installeer je comfortabel achter de laptop met alles wat je die dag nodig hebt binnen handbereik: eten, drinken, afstandsbediening, pinpas en credit card.
2. Wil je nog meer tijd besparen en écht geen kansen missen? Installeer je dan op het toilet… Met alles binnen handbereik.
3. Gebonden aan een budget? Maak een wishlist van items die je écht graag wilt hebben met een maximum bedrag dat je er aan uit wilt geven. Het is even speuren bij de webshops, maar als je dan je nieuwe aanwinst heb gevonden binnen de door jouw gestelde eisen, is de euforie natuurlijk nog veel groter!
4. Black Friday is bij ons (gelukkig) niet zo hysterisch als in Amerika, dus de stad in gaan is ook een optie. Krijg je meteen wat lichaamsbeweging.
5. Geld kun je maar één keer uitgeven. Het is heel aanlokkelijk om iets aan te schaffen met 70% korting, maar heb je het écht nodig?

Have fun!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!