Gear, gadgets en lifestyle

#Bucketstuff winnaar januari

Jullie moesten er even op wachten. Ik zat namelijk te broeden op iets heel leuks: de prijs! Maar de uitslag van de #bucketstuff challenge januari ga ik NU bekend maken!

[heading size=4 style=underline]De #bucketstuff winnaar van januari[/heading]Allereerst de prijs. Want de winnares krijgt een spot tijdens het #bounzyourbodynotyourboobs event op 1 april. En dat niet alleen, want er moet getest worden: de nieuwe Anita Active Air Control Deltapad (juist die allernieuwste sportbeha van Anita).
In januari was de opdracht om eens iets te doen wat je nog nooit eerder gedaan hebt. Veel mooie, inspirerende, spannende en heerlijke inzendingen kwamen er binnen. Maar de winnares (sorry heren) die haar spot én sportbeha bij deze zeker stelt is…. Lisette van Kessel! Zij maakte de afspraak met zichzelf om in ieder geval één keer met een korte broek te gaan hardlopen! De korte broek is er, nu nog een iets hogere temperatuur.

[heading size=4 style=underline]Doe nu nog mee met Explore February #bucketstuff[/heading]Ook kans maken op een te gekke prijs? Doe dan mee met de #bucketstuff challenge van deze maand. Met nog een week te gaan is februari een uitermate geschikte maand om te Exploren! Dus dat vaste rondje hardlopen? Deze maand even niet. Ga de hort op. Hardlopen op plekken elders in het land. Mijn vaste rondje mag ik deze maand niet lopen, tenzij ik hem in tegenovergestelde richting loop. Ik ontdek de mooiste ‘nieuwe’ plekjes, zie overal om me heen de mooiste dingen, ontdek de voorjaarsbloemetjes die hun kopjes opsteken, ben nog op zoek naar lammetjes, explore mijn eigen kookkunsten… Tja wat valt er niet te exploren? Dus, leg alles vast en doe mee!

[heading size=4 style=underline]Hoe werkt het?[/heading]Onwijs simpel. Het centrale punt voor alle vragen, updates, lol, aanmoedigingen en delen van ervaringen is dit facebook event.
1. Meldt je aan als deelnemer van het event.
2. Explore February én leg dit vast (foto, video). Inspiratie nodig? Check het event!
3. Post jouw #bucketstuff challenge uiterlijk 28 februari 2017 23.59 uur op Instagram met de hashtags #bucketstuff en #runandrearun of op facebook in het event.
4. Vergeet vooral niet je mede-challengers te stimuleren!

Wil je kans maken op de maandprijs? Zorg dan dat jouw #bucketstuff challenge op 28 februari voor 23.59 uur op Instagram of in het facebook event staat! Je kunt de hele maand instromen in het event, dus nodig zeker ook je vrienden uit. En ook niet onbelangrijk: ontdekken kun je ieder moment, de hele maand lang. Dus je kunt zoveel inzendingen doen als je wilt!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!