Gear, gadgets en lifestyle

Cadeautjes onder de kerstboom!

Heb jij Sinterklaas gevierd, of liggen bij jou de cadeautjes onder de kerstboom? Althans… het idee is dat er cadeautjes onder moeten komen te liggen maar je hebt nog géén idee wat je moet kopen? Naast mijn Sinterklaastips (hier en hier) nóg meer cadeautips voor een geslaagde kerst!

[heading size=4 style=underline]FitFood made easy[/heading]Je wilt graag gezonder eten, maar je weet niet hoe en waar je moet beginnen? Maaike en Sjanett leggen je in FitFood made easy haarfijn uit hoe jij de lekkerste en gezondste gerechten op tafel tovert. Gemakkelijk, praktisch, gezond en lekker. Hierbij gaan ze uit van hun LoveFitFood principe en zijn de recepten vrij van geraffineerde suiker en gluten en de meeste gerechten zijn lactose vrij. Naast recepten staat het boek ook vol met tips, zoals mealpreppen, waardoor FitFood eten simpel, snel en makkkelijk is. Want gezonde voeding is essentieel voor je welzijn, (sport)prestaties en gezondheid, dus waarom jezelf niet verwennen met dit kookboek?
Prijs € 29,95
15304527_1809640819302755_1199273538575459956_o
[heading size=4 style=underline]Ballenboom[/heading]Is je kerstboom nog een beetje leeg of ben je uitgeken op je ballen en slingers. Maak van je kerstboom een Spartan Race boom door ze vol te hangen met deze Spartan ballen? Zijn ze niet geweldig? Enig nadeel: de webshop verstuurt niet naar Nederland. Maar misschien heb je een kennis in de VS wonen, waar je ze naar kunt verzenden om ze vervolgens naar jou te laten verschepen. Je kunt maar niet vroeg genoeg zijn met je versiering voor Kerst 2017!
En kun je als OCRWC niet wachten, dan kun je ook je OCRWC ornament bestellen. Die worden wel buiten de VS verscheept!
Prijs $ 15,- per stuk
spartan_holiday_ornament_2016_1024x1024
[heading size=4 style=underline]Falke sokken[/heading]Falke staat vooral bekend om zijn sokken. Aan de hardlooplijn is onlangs een aantal nieuwe items toegevoegd. De Stabilizing socks geven stabilisatie middels compressie rondom de enkel, waarmee het risico op zwikken wordt verminderd. De Achilles socks zijn vanaf de hielkap van de schoen tot een centimeter of 10 naar boven voorzien van nopjes, net zoals in de Impulse lijn. Hierdoor wordt de bloedsomloop gestimuleerd, wat klachten zou verminderen en afvalstoffen afvoert.
Stabilizing socks, prijs € 22,-
Achilles socks, prijs € 30,-
achilles-1-1
[heading size=4 style=underline]Je eigen landkaart[/heading]Ik heb hem direct besteld, mijn PersonalMap! Als je je ooit hebt afgevraagd waarom je met de één beter op kan schieten dan met een ander en waarom iedereen zo verschillend is, dan zul je hiermee deels antwoord op je vragen krijgen. Via MapsTell kun je jouw eigen landkaart van je gedrag maken. Je vult een vragenlijst in van 24 vragen en zo krijg je je eigen plek op de landkaart met een visueel inzicht in je aangeboren eigenschappen, wat jou motiveert en hoe jij het beste samenwerkt, je valkuilen, etc. Het zal je denk ik niet verbazen dat ik een echte Avonturier ben! De test is gratis, maar een meer uitgebreide kaart heb je voor € 3,95. Daarnaast kun je landkaarten met jou uitkomsten bestellen op diverse formaten.
Prijs kaarten vanaf € 4,-

[heading size=4 style=underline]SALT zakagenda[/heading]Ieder jaar loop ik tegen hetzelfde probleem aan. Wil ik afspraken plannen in 2017, maar ik heb nog geen agenda! Ik alle haast op zoek dus naar een agenda die alles biedt wat ik nodig heb. Dit jaar heb ik er eentje op het oog, die als het goed is deze maand meteen met mijn SALT wintereditie mee wordt geleverd. Geen lid van SALT? Dan kun je deze zakagenda van 10×15 cm in de webshop kopen.
Prijs € 8,50
agendakerstboom
[heading size=4 style=underline]Geurballen[/heading]
Last van nare geurtjes in je loopschoenen. Of in die van je partner? Deze geurballen maken daar korte metten mee. Stop ze na het lopen in je schoenen en je schoenen ruiken weer naar roosjes. Deze zijn verkrijgbaar bij Runnersworld.
Prijs € 5,-

img_20161218_165415

Wat ligt er bij jou onder de boom?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!