Gear, gadgets en lifestyle

Can’t stop…

Ik heb een gat in mijn hand, dat geef ik toe. Als er weer wat nieuws in hardloopwereld op de markt is, wil ik dat zo snel mogelijk in mijn bezit hebben. Helaas laat mijn portemonnee dat alleen niet altijd toe… Daarom struin ik regelmatig internet af op zoek naar leuke aanbiedingen en kortingen.

Het gevaar is dat ik dan volledig afwijk van mijn eigenlijke zoektocht en uiteindelijk beland tussen de sportschoenen, – kleding, casual kleding of zelfs woonartikelen… Helemaal als ik allerlei aanbiedingen en kortingen tegen kom. Het leukste is als je kortingen kunt stapelen, want dan kan je korting flink oplopen. Zo belanden er meestal dingen in mijn winkelwagentje die eigenlijk niet op mijn shoplist stonden, maar scoor ik wel de leukste koopjes!

Zo kwam ik op Bonprix sport- en welnesskleding tegen in de uitverkoop. Een fijne joggingbroek is nooit weg om na het trainen in te kunnen schieten of een dagje mee op de bank door te brengen. Bovenop deze uitverkoopkorting kun je vandaag en morgen nog net even gebruik maken van een kortingscode van 10%. Dus eigenlijk niets nodig? Toch even kijken!

Shop ze!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!