Gear, gadgets en lifestyle

Carnavalstraining

Dit weekend barst het carnaval in het zuiden van het land weer los. Doe jij er ook aan mee of gaat het allemaal aan je voorbij (door de drank)? Indien je je looptrainingen gepland hebt en je wil carnaval vieren, kun je dit natuurlijk ook combineren. Ik zocht de leukste outfits voor je uit, zodat jij tijdens de training al volop de polonaise in kan zetten.

[heading size=4 style=underline]Morphsuit[/heading]Zit net als een tight en een longsleeve: het morphsuit. Enige nadeel is dat ding over je hoofd. Maar dat moet je maar even voor lief nemen. Met zo’n blits pakkie steel je de show! En je hebt geen last van rondfladderende dingen, zoals pruiken en bergen stof. Perfect voor een pittige tempotraining. Tegenwoordig zijn de morphsuits er in verschillende thema’s, zoals superhelden, Lego, games, etc.

Power Ranger vs Zombie flashmob prank Londen
Power Ranger vs Zombie flashmob prank Londen

[heading size=4 style=underline]Back to nature[/heading]Van plan om de drukte te ontwijken en in de natuur je kilometers te maken? Pas je dan aan aan je omgeving. Als holbewoner, boom, boself of banaan kun je perfect opgaan in je omgeving. In je Adam- of Evakostuum raad ik je af…

[heading size=4 style=underline]Griekse god[/heading]In training voor de marathon? Laat dan iedereen zien dat jij dat heel serieus neemt en waan je Pheidippides die van Marathon naar Athene rende om het nieuws dat de Perzen verslagen waren te brengen. En zo ontstond de marathon. Ren daarom je lange duurloop dit weekend als Griekse god of godin in toga!

Dean Karnazes ging je al voor!
Dean Karnazes ging je al voor!

[heading size=4 style=underline]Detail[/heading]Is dit je allemaal wat te gortig, maar wil je de feeststemming wel met je meedragen? Drapeer dan een kleurig slingertje over je schouder, zet een gekke bril op, of als je snel last hebt van een koud hoofd: draag een pruik of een hoed! Zo geef je jouw training net een touche carnaval mee.

[heading size=4 style=underline]Vocht reguleren[/heading]Carnaval staat tegenwoordig gelijk aan heel veel bier zuipen. Gooi je bidon of Camelbak dus vol met dit vocht (mag ook alcoholvrij, vooruit). Maar  beter is om het bier zichtbaar bij je te dragen om te voorkomen dat je voor droogkloot wordt uitgescholden door de hossende menigte die het totaal niet begrijpt dat jij aan het trainen bent.
dsc_1473_72-dpi

Alaaaaaaaaf!

2 reacties

  • Elsa

    Ik mis jouw outfit hiertussen…
    Vanmorgen heb ik mezelf verkleed als hardloper, waarna ik met een gevulde Camelbak een flink rondje natuur heb gedaan. Ik bleek helemaal hip met mijn neongele vest en schoenen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!