Gear, gadgets en lifestyle

Carriereswitch

Ik overweeg een carriereswitch. Al moest ik het nog even stil houden, maar wat mij vorige week maandag overkwam was toch wel te leuk! Een complete filmploeg voor de deur om de Asics DynaFlyte te promoten! En vandaag ging de promo online!

[heading size=4 style=underline]Olympiër in de huiskamer[/heading]Dingdong…dingdongdingdongindongDINGDONG!! “Jaaaaa ik kom al!” Ik doe de voordeur open en kijk recht in het lachende gezicht van Robert Lathouwers. “HALLLOOOO!!”. “Hooooi!”. Met een stevige knuffel kom ik bijna los van de grond als ook de filmcrew van Runner’s World bepakt en bezakt aan komt lopen. Ok… Robert Lathouwers in mijn huis! Das best gek. IK HEB ROBERT LATHOUWERS IN MIJN HUIS! Het gebeurt me niet iedere dag dat ik een Olympiër in de huiskamer heb staan, dus ik moet even een beetje bijkomen van verbazing. Al zit de sfeer er meteen goed in, als de heren mijn klimaatkast in de huiskamer ontdekken, die vol staat met mijn collectie mooie bieren. We zouden bijna vergeten waar het vandaag om draait! De Asics DynaFlyte. De allernieuwste schoen van Asics, waarbij een aantal nieuwe technologieen, die geïntroduceerd zijn bij de Asics Metarun, zijn doorgevoerd. Resultaat: een superlichte schoen mét de demping van een Asics Nimbus! En dat werd op de film gezet.

[heading size=4 style=underline]The story[/heading]De filmcrew was die dag al langs geweest bij Gaby en Mari om beelden te schieten en ik was de derde in de rij. Daarvoor moest geacteerd gaan worden. O jee… De verhaallijn, Robert ging bij ons drietjes, als Runfluencers van Runner’s World, langs om de nieuwe Asics DynaFlyte uit te reiken. Waarbij Gaby van haar bed werd gelicht, Mari in het park tijdens het lopen werd overvallen en ik na een duurloop een verveelde Robert in de tuin aantrof die zoooo lang op mij had zitten wachten. Snel van schoenen wisselen en hoppa, op weg! Het resultaat: een te leuk filmpje, dat vandaag door Runner’s World gelanceerd is en nu mag ik hem ook online gooien!

[heading size=4 style=underline]Idiots on camera[/heading]De opnames verliepen behoorlijk vlotjes. Op wat spelende kinderen na, die op de geluidsband te horen waren, of door het beeld heen kwamen. Wat weer leidde tot de meest foute opmerkingen ever en de slappe lach, waardoor we allemaal even bij moesten komen. Ik kreeg in eens toch wel een ander beeld van Robert! Was ook wel te merken dat ze de hele dag al op pad waren geweest, meligheid ten top! Niet zo gek ook dat ze voor de opnames van mij de meeste tijd nodig hadden… Al moesten er ook nog een paar korte filmpjes opgenomen worden voor andere Runfluencers. Al gierend van het lachen kwam de crew na afloop nog even binnen, niet willen vertellen wat er nu precies aan de hand was, maar voor mij was óók een kort filmpje opgenomen. Ik was nu al nieuwsgierig, maar kreeg niets uit ze los… Aaarg!! Máár… dít had ik niet verwacht!! Tránen in mijn ogen van het lachen!

[heading size=4 style=underline]Lichtgewicht dempertje[/heading]De Asics DynaFlyte is per 1 juli verkrijgbaar bij de hardloopspeciaalzaak. En wat deze schoen nu zo speciaal maakt, is dat de FlyteFoam zool van ultralicht materiaal is, maar wel de demping van de Asics Nimbus biedt. Veel demping dus. Een schoen die erg geschikt is voor lopers die een lichte schoen willen, maar toch ook gebaat zijn bij goede cushioning. Enne, vergeet het bovenwerk niet dat bestaat uit volledig naadloos mesh. Lekker ademend én geen drukplekjes op de voeten! Ik ben al aangenaam verrast door deze schoen, overweeg een carriereswitch naar actrice en ben sinds de opnames überfan van Robert. Die gast is maf!!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!