Gear, gadgets en lifestyle

De schoentjes zijn gevuld, dit zijn de prijswinnaars!

Een dagje later dan gepland! Maar heb je meegedaan met één van de Sinterklaas prijsvragen? Check dan snel of jij bij de winnaars zit!

KRNWTR
Denise Verdaas: “Wauw wat een geweldige fles! Had nog niet eerder van krnwtr gehoord maar wat een super initiatief! Ik draag mijn steentje bij door iedere dag fietsend naar het werk te gaan, mijn brood in een broodtrommel mee te nemen en producten zoveel mogelijk zonder verpakking te kopen.”
Lisanne Bruijsten: “
Wat een leuke fles! Geweldig grin-emoticon Hoe ik mijn eigen steentje bij draag? m’n eigen groente tuintje, veel fietsen. En heel goed het afvalscheiden tot irritatie van andere mensen.”

Tanktop Under Armour
Paula IJzerman: “Ik wil echt heel graag een eenhoorn voor Sinterklaas. En doe maar roze…”
Patty Buiten:Hi Andrea! Wat een gave winactie. Wat ik echt wil? Nou eigenlijk in basis is dit kunnen doen wat je graag wilt doen en jezelf kunnen zijn. Ik heb zowel als een ieder ander mens intrinsieke en extrinsieke motivatie. Maar ik ga voor mijn eigen intrinsieke motivatie zodat ik door kan blijven gaan. Soms klinkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Vind je dat je mensen uitleg moet geven voor de dingen die je doet en pas je je soms teveel aan waardoor je zelf het onderspit delft. Dat wil ik niet (meer). Soms makkelijker gezegd dan gedaan. En wat ik nog meer wil? Van die verrekte blessure af die me belemmert in te doen waarvan ik hou. Sporten en sportieve uitdagingen waarmaken. Hardlopen. Sneller worden. Steker worden. Dat kost tijd. En geld. En compressiekousen. Zucht. Maar het is een investering in mezelf dus ik ga er elke keer weer voor. Deze trainingstop is te gek want hij geeft gewoon een te gek statement weer. Ik zou denk ik voor de zwarte top gaan. Past net iets makkelijker bij alle tights die ik heb. Lekker de winter door knallen. En voordat ik een lange mouw aantrek haha. Ik probeer zoveel uit mezelf te halen dat het zweet vaak erlangs gutst… zeker bij het cardio gedeelte! En tjah wat we nog meer willen. Zoveel. We willen allemaal zoveel. Soms is dat ook een probleem. Een balans tussen willen, krijgen en voor lief nemen is soms het beste. Denk ik. Maar in dit geval wil ik toch echt wel. Gewoon omdat ik nooit genoeg hardlooptops kan hebben. En deze super gaaf is. Beetje egocentrisch, maar soms mag dat wel. Denk ik. Weet ik. Geen idee. Anywayzzzzzzz. Gewoon een kansje. Dat was hem… Ik ga gewoon duimen, want Sinterklaas zal niet lief voor me zijn hahahahah! Liefs Patty”

Reebok springtouw
Jeannette Buchner: “mijn smoes is dat mijn loopschoenen zeiknat zijn geworden. ik hoorde laatst dat ik ze niet mag drogen op de verwarming dus zitten ze nu vol met kranten dus kan ik niet naar buiten! Het springtouw is geweldig als alternatief!?

SPIbelt
Ezra Noordermeer: “Af en toe een schoon slokje water kan geen kwaad”
12308683_874242932705539_6693945183906845724_nGeen SPIbelt gewonnen? Gebruik dan de code hardlopen voor een korting van 15%. Deze code is geldig tot en met 15 december 2015.

Kari Traa shirtje
Sharon Sndg: “Waar ik echt warm voor loop? Een bamischijf uit de oven.. Ja, het klinkt misschien gek, maar die dingen zijn tegenwoordig zo lekker. Je likt je vingers erbij af! Laten we maar zeggen dat we hier thuis sporten om te eten. Ik moet er dan alleen voor zorgen dat ik er niet teveel van eet, want dan pas ik straks niet meer in mijn gewonnen Kari Traa shirtje, die ik graag in een maatje M zou willen!”

VR BOX
Wesley Heijnen: “Rustdagen zijn NIETS voor mij… maar na de training van gisteren ben ik gedwongen om een pauze in te lassen… baal hier enorm van want stilzitten kan ik niet.
Vandaar dat ik wel wat vermaak kan gebruiken tijdens of na mijn herstel…”
12294887_864646816984717_5972450318867749984_n

Glitterhoesje

Taco Zoetemelk en Amarens Morsink Zeemans

Boekenpakket
Yorick Klein Gunnewiek: “De Donkere Toren reeks van Stephen King… niet 1 boek, maar 7, maar wel 1 reeks, vind dat dat ook telt.. Heb je niet alleen wat voor Sinterklaas, maar met Kerst, Pasen en de zomervakantie ben je misschien nog aan ’t lezen.”

Iedereen gefeliciteerd! Ik neem contact met jullie op voor de gegevens, maten, telefoons, etc. zodat alles zo snel mogelijk door de pieten bezorgd kan worden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!