Gear, gadgets en lifestyle

De winnaars van de clinic met Robert Lathouwers zijn…

Wie o wie gaan er zaterdag 4 maart mee naar een vette loopclinic door niemand minder dan Robert Lathouwers? Meegedaan met de prijsvraag? Check snel of je één van the lucky ones bent!

[heading size=4 style=underline]Vliegles[/heading]Want een clinic, waarin je looptechniek bijgespijkerd wordt door deze übervrolijke en leuke Olympiër is niet alleen hartstikke nuttig, maar vooral ook heel erg leuk! Wedden dat de training voorbij vliegt? Evenals de volgende drie winnaars, die straks ook over de baan vliegen!

[heading size=4 style=underline]De winnaars… ![/heading]Ik hoop wel dat Annemieke Hollander zich een beetje inhoudt met haar ‘front’ en Robert niet te veel afleidt. Ilona Hildebrand zal zich niet op glad ijs hoeven te begeven. Misschien loop jij als bambi, maar ik heb wel eens gehoord dat ik als een gans loop…  En Peggy van der Groes is in voorbereiding op haar een mooie wedstrijd en kan wel wat tips gebruiken over ademhaling en looptechniek. Alvast een tip die je in je zak kunt steken: hardlopen met de slappe lach is nog moeilijker ademhalen! En wedden dat je die gaat krijgen 4 maart! Succes!

Ik neem even contact met jullie op om gegevens uit te wisselen. Alvast heel veel plezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!