Gear, gadgets en lifestyle

Deze dames doen mee aan de Ladiesrun!

Op zondag 11 juni is het Pink Running Day. Voor het eerst vinden vier Ladiesruns plaats op één dag. In RotterdamUtrechtGroningen en Eindhoven kleuren de straten die dag roze. Welke dames winnen de startbewijzen voor deze roze run?

[heading size=4 style=underline]Ladiesrun[/heading]De tienduizenden vrouwen die deelnemen komen in actie voor Pink Ribbon of een ander goed doel. Niet de prestatie staat voorop, wél de fun, het samen lopen en het goede doel. Daarom ging op zoek naar vrouwen die op de vier locaties de Ladiesrun willen lopen. Voor iedere stad mag ik twee startbewijzen verloten. Je kunt dan kiezen uit de 5, 7,5 of 10 kilometer. Maak van deze dag meteen een leuk dagje uit, want naast hardlopen kun genieten van een welverdiende massage, rondsnuffelen bij de stands. een snelle beautybehandeling of los gaan op de heerlijke beats van de DJ.

[heading size=4 style=underline]De winnaressen[/heading]Dank jullie wel voor de vele reacties! Dit zijn de winnaressen per stad, die twee startbewijzen winnen voor een afstand (5, 7,5 of 10 km) naar keuze:
Rotterdam – Ilja Thijs
Utrecht – Elveira Beekman
Groningen – Inge Boertien
Eindhoven – Lieke van Gerwen

Lucky ladies, ik neem contact met jullie op om alles verder te regelen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!