Gear, gadgets en lifestyle

Doe jij mee met #bounzyourbodynotyourboobs?

Wij vrouwen weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede sportbeha te dragen. Al dat geschud onder je kin is niet alleen een vervelend gevoel, het kan ook nog schade toebrengen aan het borstweefsel.

[heading size=4 style=underline]Prijswinnende sportbeha[/heading]Sinds ik met Anita Active in aanmerking ben gekomen, merk ik dat er enorm veel verschil zit in de kwaliteit van sportbeha’s. De één is de ander niet. En de allernieuwste Anita Active Air Control Deltapad (djeez wie heeft deze naam verzonnen?!) laat zich al helemaal met geen ander vergelijken! Dit is namelijk dé sportbeha, die vorige week tijdens de ISPO (grote internationale sportbeurs) in de prijzen is gevallen.  Het mooie van deze sportbeha is dat het Deltapad cupsysteem uniek en gepatenteerd is: de cups zijn voorgevormd, zodat er niets doordrukt én je huid kan blijven ademen door het gebruikte materiaal, dus je huid blijft droog. Sexy looks, vrouwelijk, perfecte ondersteuning en maximaal comfort.

[heading size=4 style=underline]#bounzyourbodynotyourboobs[/heading]En…. ze zijn nu verkrijgbaar bij de lingeriespeciaalzaken! Je hebt hem mogelijk al langs zien komen op social media: een beauty in een roze exemplaar.
Anita ActiveGrappend op de chat met Anita Active kwamen we spontaan tot een té leuk idee! Want hoe kun je beter kennismaken met de Air Control Deltapad dan tijdens een pittige #bounzyourbodynotyourboobs workout op 1 april 2017 in Amsterdam. Bootcamp saai? Echt niet! Op trampolines wordt bootcamp namelijk een stuk leuker. En zwaarder! Dus werd ik aan het werk gezet om dit te gekke event te organiseren.

[heading size=4 style=underline]Are you in?[/heading]Samen met onze ambassadeurs en andere Anita fans kun jij je helemaal in het zweet werken. De beste test om het comfort en het gepatenteerde ademende materiaal te voelen. Geniet na afloop van een drankje en een lichte maaltijd en kunnen jullie je ervaringen delen.

Hoe kom je voor deze workout in aanmerking?
1. Koop bij één van onze speciaalzaken de nieuwe Anita Active Air Control Deltapad en bewaar de bon
2. Check je agenda en blok alvast 1 april van 17.30 tot ongeveer 20.00 uur (locatie Amsterdam).
3. Meld je aan via dit formulier en vergeet niet: hoe origineler, hoe beter!
https://docs.google.com/forms/d/1aHoMwYTFRnkfSZE6JJdK9zfW1xdJGWIIZzN8Ngkk-zM/edit

Het aantal plekken is beperkt, dus be original! De winnaars worden bekend gemaakt op 19 maart 2017.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!