Gear, gadgets en lifestyle

Een avondje er uit met Sporttegoed.nl

Terwijl de witte rook uit de schoorsteen van Sixtijnse Kapel kringelde, lag ik nog lekker in de sauna te zweten na een enerverende sportavond. Niet na het werken eerst naar huis moeten rijden, eten, spullen pakken en halsoverkop naar de sportschool Nope. Met Sporttegoed.nl kun je flexibel door het hele land sporten bij 1 (of meer) van de 600 aangesloten sportscholen, indoor skibanen, zwembaden, golf, bootcamp of schaatsbanen. Een uitkomst voor wie na een langde dag werken en een lange rit naar huis een uitnodigende bank en een kop hete thee met moeite kan weerstaan… En dat was de reden dat Girlslove2run.com en Sporttegoed.nl mij verrasten met een sporttegoedpas naar aanleiding van een prijsvraag.
Dus zo reed ik vanuit mijn werk direct langs de sportschool. No excuses allowed! Maar die heb ik ook echt niet nodig, want het sportcentrum waar ik voor koos gisteravond was super!

[heading size=4 style=underline]Verandering van spijs doet eten[/heading]
Ik ben dol op mijn eigen sportschool, maar ik maak daar alleen gebruik van de fitness. Met Sporttegoed heb je de mogelijkheid eens een kijkje in een andere keuken te nemen wanneer en waar het jou uitkomt. Nou, gisteravond dus, bij mijn werk om de hoek! Daar zit een megagroot sportcentrum voorzien van alle denkbare faciliteiten: tennis, squash, zwembad, sauna, zonnebank, fitness, etc. En een grand café met überlekkere broodjes. Maar eerst moet er getraind worden. Het programma van de avond: krachttraining en cardio, zonnebank, zwemmen, sauna en afsluitend lekker eten in het grand café. Ik kan me een vervelendere avond voorstellen.
sportschool-sauna-en-zonnebank

[heading size=4 style=underline]To train[/heading]
Om 5 uur melde ik me bij de balie waar in eerste instantie een beetje raar naar mijn uitgeprinte e-ticket werd gekeken. Maar het is in orde, ze hadden alleen nog niet eerder iemand met Sporttegoed over de vloer gehad. Na een rondleiding door het sportcentrum, een kennismaking met de trainer en de nodige omkleedactie (in pak sporten gaat niet zo lekker) kan ik mijn gang gaan. Het is even zoeken naar waar alle apparatuur staat die ik nodig heb en het vinden van de losse gewichten, maar eenmaal mijn stekkie gevonden te hebben ga ik los. Toch valt het me altijd op dat ik toch een beetje raar aan wordt gekeken als ik met gewichten aan het zeulen ben alsof ik de halve sportschool aan het verbouwen ben…
03031 Uithoorn 4
Na de krachttraining staat de zonnebank voor me klaar. Omdat de bruiner (gratis) al bezet was, mag ik nu onder de superbruiner die normaal gesproken niet gratis is. Me happy! Van de zonnebank rol ik zo door het zwembad in om een half uurtje baantjes te trekken. De training wordt afgesloten met een gangetje door de sauna, heerlijk! Dat blijft bij 1 ronde, want mijn buik begint te knorren. Met de laptop zet ik me in een windowseat in het grand café dat uitkijkt op het zwembad. Zo kan ik via de gratis wifi ook nog even live volgen wie de nieuwe paus wordt.
images

[heading size=4 style=underline]En?[/heading]
Een heel geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar! In plaats van moe thuis te komen na en dag werken stapte in nu vol energie na een heerlijk inspannende ontspannen avond in de auto. Het was ondertussen al half 9!
Met Sporttegoed kun je zelf saldo op je account zetten en een reservering maken bij een sportschool en dag naar keuze. Zo zit je dus niet aan een abonnement of 10-rittenkaart vast. Vervolgens print je je e-ticket uit, die je meeneemt naar je bezoekje en je kunt gaan sporten en gebruik maken van alle faciliteiten van het sportcentrum. Supersimpel en supermakkelijk! Ik ben om!
sporttegoed_advertenties_02

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!