Gear, gadgets en lifestyle

Falke store nu ook in Amsterdam!

Je hoeft me niet te vragen wat mijn favoriete sokken zijn. Iedere week hangt mijn wasrekje vol met linkse en rechtse exemplaren, voorzien van de al jaren typerende L en R op de voorvoet. Ik ben best wel een grootverbruiker van Falke sokken.

[heading size=4 style=underline]Fashion en sport[/heading]Meestal draag ik mijn hardloopsokjes gewoon casual omdat ze superlekker zitten. Maar sinds een aantal jaar heeft Falke ook een running kledinglijn. Vooral bekend om de hoge kwaliteit en functionaliteit en een toch wat behouden karakter, maar man man het is bijna te mooi om in te sporten! Hoe gaaf is het dan als je wordt uitenodigd op de officiele openingsparty van de nieuwe Falke store op de Leidsestraat in Amsterdam! Het weer was om te huilen, maar eenmaal binnen werd ik warm ontvangen.
img_20161117_185713Dat dit een event was met een iets ander karakter dan sport was me met het zien van de uitnodiging wel duidelijk geworden. Sjiekdefriemel! Ik was eigenlijk best wel zenuwachtig, want vanavond zou ik omgeven worden door BN’ers, hoge Falke functionarissen uit Europa en tout fashion Nederland (Falke is immers meer een fashion label dan een sportmerk)… Hoe awkward is het dan ook dat je bij binnenkomst meteen aan de babbel komt met wat later blijkt de directeur van Falke fashion! Ik heb met hem uitgebreide gesprekken over de sportkleding en uiteraard de sokken. img_20161117_193157Achter in de store is een speciale sport afdeling. Nieuw in de lijn zijn de sokken voor stability (geven extra stabiliteit rondom de enkel) en achilles sokken (met massagenopjes langs de achilles) en de Impulse Running lijn (die ik al eens uitgebreid heb mogen testen), die de fascia van huid en spierweefsel stimuleren. Wat mij meteen ook weer brengt op de Mylogenis en Manual Neurology behandelingen van Huub. We kletsen aardig door over trailrunning en idiote sportacties, totdat mijn gesprekspartner bij me wordt weggeroepen. Schijnbaar heb ik het interviewschema een beetje in de war geschopt! Oeps!
img_20161117_185624
[heading size=4 style=underline]Gastronomie[/heading]Ondertussen is ook partner in crime Mari binnen, spot ik Kirsten en ook Urban Runner Rik. Wij zijn de enige sporters vanavond… En ik ben blij dat zij er zijn! Ik voel me nog niet helemaal op mijn gemak.
15055659_1233470896714274_1425753900570254862_nRond 20 uur vertrekken we naar buiten richting een rondvaartboot, die ons naar onze dinerbestemming zal brengen. We leggen aan recht voor de deur van Waldorf Astoria. O my… dat betekent netjes eten, maar vooral gastronomisch eten!img_20161117_201332

De tafelschikking is origineel: sokken met onze namen er op geborduurd! Dat levert een leuke speurtocht op en ik kom aan tafel te zitten met Mari, Rik en Kristen, de fotograaf van de avond Iris en Juan, stylist bij Winq.
Wat een avond! Ik zit nog na te genieten van de culinaire hoogtepunten. Als voorgerecht een overheerlijke beef tartaar, een Sirloin steak als hoofdgerecht en een waldorf salade als toetje. Huh? Toetje?
img_20161117_222948 Ja, want van de salade was weinig zichtbaar, omdat dit was omgetoverd tot diepgevroren merenque en ijs! De stikstof zorgde voor een damp die van de borden afkwam. Te bizar! De avond was voorbij gevlogen, maar wat wil je als je aan de gezelligste tafel zit! Samen met Iris nam ik de taxi terug naar de Falke store, waarna ik naar huis ging.

Falke, nogmaals dank voor deze geweldige avond!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!