Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Adidas Climachill

Mijn marathon outfitje leidde tot grappige reacties. Ik zag er nogal ‘spacy’ uit en ik had een aircoshortje aan. Of ik met al die gaten in mijn broekje niet beter in mijn blote kont kon lopen. Eeehmm…nee, dank u… Maar ik koos dit setje niet voor niets. En na mijn marathon in Rotterdam heeft dit setje voor mij een speciale betekenis gekregen. Ik lijst het nog net niet in! Ik wil het namelijk vaker dragen.

RAR_Adidas-18

[heading size=4 style=underline]Climachill tanktop[/heading]De Cimachill-lijn van Adidas bestaat uit shirtjes, tanktops en polo’s voor dames en heren. De naam heeft Adidas niet voor niets gekozen. De kleding heeft namelijk een verkoelende werking. Hoe dan? Op schouders zijn aan de binnenkant van het shirt aluminium dots geplaatst. De lichaamswarmte wordt langs deze bolletjes weggevoerd, wat een verkoelende werking heeft. Hierdoor kun je zelfs onder warme omstandigheden betere resultaten kunt behalen, omdat je lichaam een betere lichaamstemperatuur behoudt. Naast de aluminium bolletjes is in de stof titanium verweven. Deze innovatieve SubZero garen is gebruikt aan de binnenzijde van het shirt en voert zo warmte af,  wat tot wel 36% meer verkoeling leidt.
Dames let wel even op bij het dragen van de tanktop: zorg dat je een sportbra hebt, die met een ‘laag kruis’ op de rug, anders heb je de dots op de sportbra en niet op de huid en heb je geen effect van de verkoelende werking.
Prijzen varieren, maar lopen vanaf € 35,- (tanktop, zoals op de foto).
RAR_Adidas-15
[heading size=4 style=underline]Marathon 10 short[/heading]Dit Marathon 10 shortje heeft Adidas in vele kleuren, maar deze in Tech grey metallic valt wel heel erg op! Niet alleen omdat ie zilver/grijs van kleur is, maar ook door de stof. Hij zit namelijk vol met gaatjes! En dat werkt dus lekker verkoelend. Het binnenshortje heeft korte pijpjes, dit in tegenstelling tot de binnenbroekjes in de andere Marathon 10 shortjes. Het materiaal van het binnenshortje is van Climalite, dat het zweet van de huid afvoert. Ik ben gek op deze shortjes, omdat ik er lange afstanden mee kan lopen zonder dat ik schuurplekken op de dijen krijg!
Prijs € 28,-.RAR_Adidas-17
[heading size=4 style=underline]Adidas Supernova Glide 6 Boost[/heading]De Adidas Supernova Glide 6 Boost behoren tot mijn favoriete paar schoenen. Deze telg van de BOOST serie geeft de loper wat meer stabiliteit dan de Energy Boost. Beide schoenen vind ik heerlijk lopen, vooral bij de lange duurlopen. De Glides heb ik aan een uitgebreide test onderworpen.
Prijs vanaf € 140,-.

RAR_Adidas-16Deze Adidas items zijn verkrijgbaar via adidas.nl en bij de betere sportzaken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!