Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Adidas SS 14 part 2

Adidas heeft zo ongelooflijk veel keuze dat het onmogelijk is om alle sportkleding in één keer te presenteren. Daarom, weer een nieuwe shoot met Adidas! Zo blijf ik ook lekker bezig. Adidas heeft voor alle mogelijke weersomstandigheden een uitgebreide keuze in shirtjes, shorts, etc. Via de webshop van Run2Day schafte ik deze items aan voor de zomerse trainingsdagen. En omdat ik in een vrolijke bui was.
RAR_Adidas-3[heading size=4 style=underline]Supernova SS shirt[/heading]Als je met dit shirtje niet meer opvalt, weet ik het ook niet meer. Maar dit shirt is er in meerdere kleuren, voor als je het liever visueel iets rustiger doet. De pasvorm is fantastisch, want door de taillering en de afwerking van stiksels en randen volgt het shirtje de bewegingen van de hardloper. Hij zit dus erg comfortabel. Tel daarbij op dat het shirt van zacht en licht Climacool-materiaal is. Dat zorgt er voor dat vocht snel wordt afgevoerd en je ongestoord je kilometertjes kunt maken. Ik vind het jammer dat ik na de training het shirt toch moet wassen… Ik zou hem het liefst de volgende dag meteen weer aantrekken!
Prijs € 41,95 (maar de prijs meer dan waard!)
RAR_Adidas-6
[heading size=4 style=underline]Marathon 10 short[/heading]Dit model shortje heb je al vaker voorbij zien komen. Niet zo gek, want het is één van mijn favoriete shorts die verkrijgbaar is en hij is er in heel veel verschillende kleuren en prints. Dit printje valt lekker op en is goed te combineren met allerlei andere kleuren shirtjes en tops. Lekker fashionable dus. De fijne Climalite stof waarvan de M10 short is gemaakt houdt je droog tijdens intensief sporten.
Prijs € 31,95
RAR_Adidas-9
[heading size=4 style=underline]Techfit singlet[/heading]Van voren basic, maar verrassend van achter. In dit Techfit singlet is lichte compressie verwerkt waardoor het shirtje nauwsluitend en comfortabel blijft zitten. De elastische stof is gemaakt van Climacool, dat ademt en vochtafdrijvend werkt. De stoere uitsnede op de rug maakt dat jouw achtervolgers het nakijken hebben, letterlijk.
Prijs € 32,95
RAR_Adidas-8

Eén reactie

  • Albert

    ze Zijn op een ding na bijna perfect! Tegen koude voeten zeer fijn en ze zitten lekker .behalve het geluid dat ze produceren tijdens het lopen is echt niet relax!!! Groetjes @lbert

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!