Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Adidas SS14

Ik vind maart een heerlijke maand: alle sportkledingfabrikanten komen weer met hun nieuwe collecties naar buiten! Dat betekent shoppen!! Benieuwd of er voor jou wat tussen zit? Vandaag de spring/summer collection van Adidas. Een collectie waar ik weg van ben. De sportkleding van Adidas is altijd erg comfortabel, functioneel en fashionable. De uitgebreide spring/summer collectie biedt voor alle mogelijke weertypen sportkleding, zodat je hoe dan ook voldoende beschermd, warm, of luchtig genoeg gekleed bent. Een kleine greep uit de uitgebreide collectie wil ik graag met je delen.

Foto: Barbara Kerkhof
Foto: Barbara Kerkhof

[heading size=4 style=underline]Climachill t-shirt[/heading]Superwarm en is een normaal t-shirt je echt te heet, dan is dit Climachill shirt de oplossing. Op de rug zijn aan de binnenzijde van het shirt zilverkleurige aluminium stipjes bevestigd. Samen met de dunne mesh-stof zorgen deze voor de afvoering van lichaamswarmte. Vooral een leuk detail vind ik de 3-stripes op de rechterschouder en het logo op de linkerschouder.
Prijs € 40,- (diverse kleuren).

[heading size=4 style=underline]Supernova Graphic 3/4 tight[/heading]De opvallendste capri van de collectie is de Supernova Graphic 3/4 tight. De detailstreep op de zijkant van het been loopt niet recht naar beneden, maar loopt schuin over het been richting de knieholte. Valt dus niet alleen op, maar kleedt ook nog eens heel mooi af!
Prijs € 54,-.

Foto: Harm Dommisse
Foto: Harm Dommisse

[heading size=4 style=underline]Supernova Racer Bra[/heading]Afgelopen zaterdag zag je deze sportbra al voorbij komen. De Supernova Racer Bra biedt de high impact ondersteuning en bevat met Climacool voor perfecte vochtregulering. Ideaal voor het hardlopen en deze sportbra ziet er ook nog eens gaaf uit. Heb je lef? Draag hem dan gewoon zo of met het Prime HD Jack (zie hieronder).
Prijs vanaf € 40,- (diverse kleuren).

[heading size=4 style=underline]Marathon 10 Shorts[/heading]Als de temperatuur boven de 10 graden komt zie je mij niet meer in een lange tight lopen, maar in shorts. Liefst het wat wijder vallende type, zoals de Marathon 10 Short. Valt heel soepel, waardoor de kans op schuurplekken op de binnenkant van de dijen minimaal is.
Prijs vanaf € 28,- (diverse kleuren).

[heading size=4 style=underline]Adidas Springblade[/heading]De nieuwste ontwikkelingen op schoenengebied bij Adidas zijn de Adidas Springblades. De 16 blades onder de voet geven een springplankeffect bij de landing en afzet. De reactiviteit van de schoen zorgt voor een explosieve energieteruggave tijdens het lopen. Een uitgebreide review kun je hier lezen.
Prijs vanaf € 180,-.

i-zCrD4CV
Foto: Barbara Kerkhof

[heading size=4 style=underline]Dames Prime HD Jack[/heading]Is het net te fris om tijdens de warming up of cooling down in een shirtje of sportbra te lopen? Dan kun je met dit Prime HD Jack prima uit de voeten. Het materiaal is superzacht en valt daarom heel soepel. Tijdens het lopen hindert het absoluut niet en is het echt aan de frisse kant, dan kun je je handen wegstoppen in de mouwen en de duimgaten gebruiken.
Prijs € 61,- (diverse kleuren).

[heading size=4 style=underline]Adidas Supernova Glide 6 Boost[/heading]De Adidas Supernova Glide 6 Boost is de nieuwste schoen in de BOOST serie van Adidas en geeft de loper wat meer stabiliteit dan de Energy Boost. Beide schoenen vind ik heerlijk lopen, vooral bij de lange duurlopen. De Glides heb ik aan een uitgebreide test onderworpen.
Prijs vanaf € 140,-.

De collectie is te verkrijgen bij de hardloopspeciaalzaken en in de webshop van Adidas.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!