Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Bershka Start Moving Collection

Bershka heeft haar eerste sportlijn, Start Moving, uit gebracht. Dit fashionlabel heeft het meteen groots aangepakt en komt met een ongelooflijk uitgebreide sportcollectie: tops, hemdjes, shirts, truitjes, jasjes, shorts, tights, tassen, schoenen tot een catsuit aan toe! Voor ieder wat wils dus. Een deel (ik denk dat dit ongeveer 1/3 van de gehele collectie is) van de collectie hebben we voor je op de foto gezet.

[heading size=4 style=underline][/heading]

Bershka 1 CollageJack Bershka met capuchon € 39,99
Top Bershka open rug € 25,99
Short Bershka slangenprint € 17,99

[heading size=4 style=underline][/heading]

bershka (6 of 9) 400600

Shirt Bershka warning € 29,99
Top Bershka, sport geel € 25,99
Legging Bershka details in gaas € 25,99

[heading size=4 style=underline][/heading]

Bershka 2 CollageJack Bershka met capuchon € 39,99
Top Bershka, sport geel € 25,99
Trui Bershka met metallic mesh € 29,99
Legging Bershka details in gaas € 25,99

[heading size=4 style=underline][/heading]

Bershka 3 CollageTop Bershka, met mesh-bandjes € 14,99
Getailleerd shirt Bershka, sport € 25,99
Sportjack Bershka € 35,99
Legging Bershka, in twee kleuren € 25,99

[heading size=4 style=underline][/heading]

bershka (1 of 9) 400600

Top Bershka met cijfers € 25,99
Top Bershka open rug € 25,99
Short Bershka kunstleer € 35,99

[heading size=4 style=underline]Sports or casual?[/heading]Voor een eerste sportlijn weet Bershka binnen het goedkopere tot middelsegment een fashionable en aantrekkelijke collectie neer te zetten. Niet doorsnee, wel stoer en een tikje ruig. Enige minpuntjes die ik kan benoemen zijn de pasvorm en het materiaalgebruik, waardoor ik bepaalde items  niet voor sport zal gebruiken. Een aantal artikelen vind ik daardoor ook te hoog geprijsd.

Puur persoonlijk natuurlijk, maar vooral de tops en shirtjes zitten bij mij in de oksels veel te krap en dat beperkt de bewegingsvrijheid, die je tijdens het sporten juist nodig hebt. Een aantal items is van materiaal gemaakt, dat niet geschikt is om fanatiek in te sporten: het schuurt  (shirt Warning), ademt niet (zilveren sportjack met capuchon en zwarte legging) of de combinatie van materialen gaat ten koste van de flexibiliteit (zwarte legging).
Dat deze items misschien minder geschikt zijn om te sporten, maakt natuurlijk niet dat ze niet draagbaar zijn. Ze zijn prima te stylen voor een casual en sportieve look.

Meer zien van deze collectie of op zoek naar het dichtstbijzijnde filiaal? Kijk op www.bershka.com. Via de webwinkel is alles ook online te bestellen.

2 reacties

  • Anne

    Leuke review! Fijn dat je ook zo eerlijk bent over het materiaal van de kleren. Had het namelijk al op andere blogs gezien, allemaal super-positief, het ziet er namelijk echt gaaf uit, maar het of het echt fijn zat tijdens hardlopen kon ik nergens terugvinden. Thanks!

    • Andrea

      Dank je wel voor je reactie! Ik heb van deze collectie de zwart/witte legging en de snake short gehouden, die zitten allebei prima. Maar ik zou het zeker zelf passen. Ik heb een vrij fors torso en bredere schouders dan heupen. Plus krachttraining maakt dat ik de tops me toch net te krap zitten onder de armen. Maar dat hoeft niet bij iedereen zo te zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!