Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Falke FW14 #2

Een frisse wind waait de laatste slaap uit mijn ogen. De wereld om me heen is bedekt met een laagje rijp, alles is wit. Ik duik nog wat dieper in mijn jasje, terwijl een wolkje adem uit mijn mond ontsnapt. Het witte wolkje ijskristalletjes kringelt langs mijn wangen en vervliegt in de frisse morgenlucht.

[heading size=4 style=underline]Early morning run[/heading]In het ochtendgloren begint de lucht te kleuren. Een oranje rode gloed kleurt spreid zich vanuit het oosten uit. Achter de bomen straalt de zon haar eerste stralen warmte uit. Langzaamaan zie ik steeds meer van mijn omgeving. De bomen maken zich los van een donkere achtergrond en beginnen hun eigen karakter te tonen. Het is stil om me heen. Het enige wat ik hoor zijn mijn voetstappen op de zachte bosgrond en mijn ademhaling. Om me heen begint het bos te ontwaken. Een merel vliegt verschrikt weg, gestoord in zijn ochtendzang. Een groepje vinkjes springt kwetterend van tak tot tak in een kale struik.
RunAndreaRun Falke-1
[heading size=4 style=underline]Silence[/heading]Ik kom bij ‘mijn’ uitkijkpunt. Het bankje wacht mij al op. Bij iedere duurloop kom ik langs dit plekje. En iedere keer dat ik er langs kom stop ik even en geniet van het uitzicht. Gewoon, omdat het zo’n fijn plekje is. Vanaf een heuveltje kijk ik over een vennetje uit waar de wilde ganzen een ochtendbad nemen. Het geschater doorklieft de verdere stille wereld. De zon komt over de toppen van de bomen en zet de koude wereld in het licht. Een ree loopt langzaam door het decor als in een stilleven dat tot leven komt.
RunAndreaRun Falke-4
Waarom ik zo van hardlopen houd? Dat hoef je toch niet meer te vragen!

Falke Sanja jack € 69,95
Falke bodywarmer Primaloft Weste € 169,95
Falke tights Windproof Windguard € 129,95
Dit zijn de originele adviesprijzen, maar bijna overal is het sale! Even rondneuzen dus op zoek naar de aanbiedingen!
RunAndreaRun Falke-2
Foto’s: Harm Dommisse

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!