Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: InknBurn #Lust

Een tijdje geleden deed ik een shoot voor InknBurn met een groep enthousiaste loopmaatjes. InknBurn is een nog jong Amerikaans sportkleding merk, dat zich gespecialiseerd heeft in een kledinglijn vooral gericht op het hardlopen. Ademend materiaal, opvallende prints, stoere teksten en vanwege het comfort en de pasvorm uitermate geschikt voor (duur)trainingen, ultra’s en trailruns.
Lust 3 Collage

[heading size=4 style=underline]Lust[/heading]Ik was helemaal weg van de Lust-serie. Met de zomeractie heb ik meteen het shortje en tanktop besteld.

InknBurn:
“For most, lust is an emotional force associated with the fantasizing about one’s desires. For you, lust is thinking about your next finisher’s medal, workout or how much more you can train. Striking art by INB artist Tiny Bubbles’, a unique and even mysterious design to distance you from all the plain apparel out there.”

Lust 2 Collage

[heading size=4 style=underline]Short en tanktop[/heading]De zomeraanbieding bestond uit een tanktop met short of hardlooprokje. Ik train alleen in shortjes, dus die keuze was simpel. Tijdens de shoot had ik al even aan de materialen mogen snuffelen, maar tijdens een trainingsloopje kon ik het setje goed testen.
Het shortje en tanktop zijn van zacht vochtabsorberend materiaal en lekker strechty. In de tailleband van het shortje zijn 2 zakjes verwerkt voor sleutels of een gelletje. De brede tailleband biedt nog een voordeel. Voor wie iets een buikje heeft, geeft de tailleband support en camoufleert het de love handles. De brede band kun je ook omslaan, zodat je nog een extra accent aan je broekje toevoegt. Nu willen bij de meeste shorts de pijpjes aan de binnenzijde van de benen wel eens omhoog kruipen, maar daar heb ik bij dit shortje geen last van. En waar je ook geen last van hebt: een kilo bonnetjes in je broek of shirtje! Het merkje is in de kleding zelf gedrukt.

Alle kleding van InkNBurn is te vinden op www.inknburn.com. Voor meer informatie over bestellen in Nederland en Belgie kun je contact opnemen met Esther Devilee (esther@inknburn.com).
Lust 1 Collage

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!