Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Odlo SS14

Zoveel lopers, zoveel wensen. Niet iedereen wil in knalkleuren lopen en kiest voor een meer behouden stijl. Ook zijn er lopers die graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. Choose Odlo. De voorjaarscollectie van dit merk is een fair wear product en schreeuwt zichzelf niet uit de rekken wat kleur betreft. En toch heeft de lijn opvallende details.
Het Noorse Odlo is innovatief en loopt, zoals ze zelf zeggen, in de ontwikkelingen voorop. Nadat het merk in eerste instantie begon met het produceren van sportkleding voor de koude omstandigheden, biedt Odlo nu hoogwaardige sportkleding voor ieder klimaat. Dus ook voor het voorjaar en de zomer! Bring it on!
Run_Andrea_Run_Adlo_SS_2014-2[heading size=4 style=underline]Hoody famous 1/2 zip[/heading]Is het net te koud om alleen in een shirtje te lopen, dan is deze hoody een goed warmhoudertje. Mooi getailleerd voor een vrouwelijke look. De steekzakken zijn met een rits afsluitbaar. Hij is verkrijgbaar in effen rood en in oranje met een leuk printje.
Prijs € 89,95

Run_Andrea_Run_Adlo_SS_2014-4[heading size=4 style=underline]Tights 3/4 Shana[/heading]Deze capri zit heerlijk comfortabel en dat komt mede doordat de brede buikband de boel op de plaats houdt en er geen touwtje aangesnoerd hoeft te worden. Het materiaal is vochtregulerend. Door de contrasterende belijning krijgt een ‘gewone’ zwarte capri toch een flitsende uitstraling.
Prijs € 49,95

Run_Andrea_Run_Adlo_SS_2014-6[heading size=4 style=underline]Short tight Cosmos[/heading]Hoe lekker kan een short tight zitten. Het is net alsof je geen broek aan hebt, zo comfortabel! De belijning van de short accentueert op een mooie manier de vrouwelijke lijnen. Met een handig afsluitbaar zakje op de onderrug voor het opbergen van je sleutel of pasje.
Prijs € 44,95

Run_Andrea_Run_Adlo_SS_2014-5

[heading size=4 style=underline]Tank Daphne[/heading]Van voren oogt deze tanktop vrij simpel, maar de verrassing zit hem in de zijkant. De belijning van dit shirtje loopt door in de belijning van de short tight. Daar is over nagedacht! Het achterpand van het shirtje heeft een print op een oranje ondergrond. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en ook als t-shirt verkrijgbaar (€ 44,95).
Prijs € 39,95

Deze artikelen zijn onder meer te verkrijgen via Runnersworld Utrecht.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!