Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Odlo SS16

Net als vorige voorjaar kwam Odlo weer met een waanzinnige lijn op de proppen. Nu al één van mijn favoriete setjes dit seizoen, want kleurtjes en matchen! Like it! Ik heb er al aardig wat in rond gerend en loop weg met Odlo!

Andrea-Odlo-03[heading size=4 style=underline]Whirl running jacket[/heading]Odlo heeft iets leuks bedacht. Namelijk het eerste jasje dat je, als je het even niet meer aan wilt, heel makkelijk om de middel kunt dragen. En daarvoor hoef je niet de mouwen aan elkaar te knopen en met een flapperende lap stof rond te rennen. Aan de mouw en schouder zitten twee kleine haakjes, Door het jasje helemaal in de mouw te proppen, krijg je als het ware een worst met de twee haakjes aan de uiteinden. Om je middel, klik en gaan met die banaan!
Het jasje is superlicht en houdt wind en spatwater tegen. Zo kun je ook met een herfstachtig voorjaarsbuitje droog en warm trainen. De stof is ademend en op de rug zitten nog extra ventilatie gaatjes. Leuk detail zijn de glimmende strepen, die ook in het shirtje terug komen.
Verkrijgbaar in twee kleuren.
Prijs € 150,-

Harm Dommisse Photography[heading size=4 style=underline]Ebe running thight[/heading]Een tight die tweezijdig draagbaar is. Odlo kwam daar vorig jaar al mee en trekt dat in deze collectie door met deze gave tight die in verschillende kleuren beschikbaar is. De ene kant is voorzien van een ruitmotief en de andere kant van een fijn schubachtig motiefje. Superdun en fijn materiaal, zodat het  met warm weer het geen straf is om deze te dragen. Enig nadeel, hij schijnt licht door, maar daar is een oplossing voor…
Prijs € 80,-

Andrea-Odlo-02[heading size=4 style=underline]Samara running short[/heading]De shortjes zijn speciaal om over de tight te dragen en hebben geen binnenbroekje. Hiermee maak je je outfit af, want met de verschillende kleuren kun je je outfit een heel eigen touch geven. Door al dat geweightlift zit het broekje bij mij wat aan de strakke kant, dus check even goed je maat. Het broekje matcht perfect met het jasje en shirtje door de glimmende boord,
Prijs € 60,-

Andrea-Odlo-08[heading size=4 style=underline]Yotta t-shirt[/heading]Je zou bijna denken dat je niets aan hebt. Dit shirtje is superlicht en ademend door de vele miniscule gaatjes in de stof. Hij valt heel soepel en beweegt lekker mee tijdens het sporten. Leuk detail is de glimmende streep op de boord en de rugzijde, die matcht met het jasje en shortje. Ook het shirtje is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je lekker kunt mixen.
Prijs € 65,-

Harm Dommisse Photography

Foto’s: Harm Dommisse
Met dank aan Odlo en Livingstone Coffee, Amersfoort (ga zeker even langs voor de beste cappuccino in town als je in de buurt bent!)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!