Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Saucony FW14

Ik zou bijna herhalen wat ik bij ieder Saucony fashionbogje zeg: Saucony is en blijft één van mijn favoriete loopkledingmerken… N doe ik het toch… Met de ViziPro lijn Was dit merk één van de eerste die veiligheid en zichtbaarheid voor hardlopers onder de aandacht bracht. De signaalkleuren zijn zo uitgesproken dat het bijna pijn doet aan de ogen!

[heading size=4 style=underline]Nomad Jacket[/heading]Dit jack is geschikt voor alle weersomstandigheden. De voorzijde is winddicht, de mouwen thermoregulerend en de fleece op de rug zorgt voor ventilatie. De materialen in het jasje zijn zo gekozen dat ze je beweging ondersteunen en niet beperken: heerlijk comfortabel dus! De reflectie op de voor- en achterzijde vergroten de zichtbaarheid, al kun je om deze ViziPro Electric kleur so wie so niet heen. Leuk detail is de citronkleur aan de bies en op de achterzijde. Uiteraard ontbreken de steekzakken met ritsen niet.
Prijs € 119.95
Saucony-1
[heading size=4 style=underline]Omni XL Tight[/heading]In de winter mag een goede tight niet ontbreken. Door het gebruik van meerdere laagjes houdt de tight je warmte goed vast, zonder dat je uit je tight drijft. De materialen zorgen er voor dat vocht snel wordt afgevoerd. Langs de gehele zijde is reflectiemateriaal aangebracht en door het strookje ViziPro Electric matcht deze tight uitstekend bij het jasje en de hoody.
Prijs € 69,95
Saucony-2
[heading size=4 style=underline]Dash Hoody[/heading]Saucony laat met deze hoody zien oog voor design te hebben. Want zelfs een simpel truitje maken ze fashionable. Het gebruik van de verschillende stoffen en reflectiematerialen geeft deze hoody al een sportief uiterlijk, maar het ritsje op de schouder doet het hem. Die loopt namelijk niet recht naar beneden, maar van de hals naar de linkerschouder. Maar dat is niet alles, want Saucony heeft nagedacht. Niets zo irritant als een paardenstaart, waardoor je hoody niet over je hoofd wil. Deze hoody heeft dus een gaatje waar je paardenstaart doorheen kan. Ook fijn aan deze trui zijn de lengte (lekker lang, dus geen getocht rond je middel) en de lange mouwen met duimgaten. O ja, en heb je al gezien dat de mouwen verschillend zijn?
Prijs € 69,95
Saucony-3Deze artikelen zijn onder meer te verkrijgen via Runnersworld Utrecht.

Foto’s: Harm Dommisse

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!