Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: Saucony SS14

Signaalkleuren zijn IN! Saucony voert al jaren de ViziPro lijn, waarbij zichtbaarheid, reflectie en felle kleuren kenmerkend zijn. Dit najaar introduceerde Saucony de nieuwe Coral kleur, die nu ook in de voorjaarscollectie wordt doorgetrokken. Gooi daar nog wat paars tegen aan en opvallen zul je! Wil je er trendy uitzien, maar wil je niet inleveren op comfort en kwaliteit, dan biedt Saucony je een uitgebreide collectie.

Run_Andrea_Run_Saucony_SS_2014-1[heading size=4 style=underline]ViziPro Hydralite shirt[/heading]Lichtgewicht, ademend en vochtregulerend. Alles wat je nodig hebt op warme trainingsdagen. De paarse biesjes op het shirtje zijn een opvallend detail en geven dit shirtje net wat extra.
Prijs € 52,95

[heading size=4 style=underline]Ruched LX carpi[/heading]Met een shirtje over deze capri, oogt de capri gewoon zwart, maar schijn bedriegt. De space dye buikrand van deze capri springt behoorlijk in het oog. De brede buikrand zorgt ervoor dat de broek prima op zijn plaats blijft tijdens het lopen en een touwtje om de capri aan te snoeren is dan ook niet nodig. Heel comfortabel!
Prijs € 52,95

Run_Andrea_Run_Saucony_SS_2014-3

[heading size=4 style=underline]Space dye tanktop[/heading]De Space Dye stof, die ook in de buikrand van de capri zit, is een speciaal geweven materiaal dat zweet snel afvoert en heel comfortabel aanvoelt. De tanktop sluit nauw aan en is vrij lang. Zo kun je hem over je short heen dragen, of nonchalant op je short laten vallen. De bandjes kruisen op de rug.
Prijs € 39,95

Run_Andrea_Run_Saucony_SS_2014-5
[heading size=4 style=underline]Destiny 2-1 short[/heading]Niet iedereen loopt graag in wijde shortjes, omdat het geen ondersteuning aan de bips geeft, waardoor de billen een eigen leven lijken te leiden. Oplossing: een binnenbroekje. Deze 2-in-1 short is voorzien van een aansluitende korte tight onder een wijder vallend shortje. En nog een groot voordeel: op het rechterbeen zit een zakje groot genoeg om je telefoon in te kunnen doen. Door de paarse kleur van het binnenbroekje combineert het ook nog eens leuk met de shirts en tops uit de voorjaarscollectie van Saucony.
Prijs € 44,95

Run_Andrea_Run_Saucony_SS_2014-6
[heading size=4 style=underline]X-lite Packbable jacket[/heading]Tijdens de warmere maanden kun je overvallen worden door fikse stortbuien. Een gewoon jasje is toch al snel te warm en je moet het nog met je meesjouwen ook. Dit packable jacket is lichtgewicht en laat zich ook nog eens makkelijk meenemen in een minidraagzakje. Het jasje is ademend en is waterafstotend.
Prijs € 89,95

Run_Andrea_Run_Saucony_SS_2014-7

[heading size=4 style=underline]Run cap[/heading]Om je opvallende outfit af te maken, completeer je het met de run cap. Handig tegen de felle zon en het vangt ook nog eens het zweet van je hoofd op.
Prijs € 28,95

Deze artikelen zijn onder meer te verkrijgen via Runnersworld Utrecht.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!