Gear, gadgets en lifestyle

Fashion: The North Face SS14

Een paar weken terug liep ik bij Bever tegen een gave sportbra op van The North Face. Op slag verliefd was ik. Dus ik kocht hem. Thuis gekomen ging ik op zoek naar meer items uit deze collectie en die wil ik je niet onthouden. The North Face biedt een lentecollectie, waarbij je je als loper kunt onderscheiden van de massa. Niet alleen door de gebruikte technieken, maar zeker ook door de kleuren.

[heading size=4 style=underline]The North Face[/heading]The North Face is vooral bekend van de geavanceerde producten voor bergbeklimmers, wintersporters, duursportatleten en avonturiers. Met name de ultra- en traillopers zullen bekend zijn met dit merk, dat eigenlijk vooral bij de outdoorwinkels te verkrijgen is en niet zo snel bij een loopzaak. Gelukkig hebben we internet en komen producten zo heel snel binnen handbereik als je even niet weet waar je moet zoeken.

[heading size=4 style=underline]#LongerDays[/heading]Vorige week blogte ik al over #LongerDays en de erg leuke app van The North Face, waarbij je uitgedaagd wordt om de zomertijd ten volle te benutten om op ontdekkingstocht te gaan. Nu kun je natuurlijk mee doen aan allerlei georganiseerde evenementen, maar het is juist zo fijn om in je uppie er op uit te trekken. Struinend door de bossen, dwalend door de velden of kilometerslang langs een kanaal lopend. Zoek de uitdaging eens in jezelf. Dat is waar The North Face voor staat en uit wil dragen in de kleding. Niet zo gek dus dat kwaliteit, technologie en kleur hoog in het vaandel heeft staan.
Run_Andrea_Run_TheNorthFace_2014-6

[heading size=4 style=underline]Women’s Stow-N-Go II Bra[/heading]Eigenlijk ben ik altijd genoodzaakt iets van een belt of Camelbak mee te nemen als ik ga lopen, want ik moet toch ergens mijn sleutels kwijt? Maar bij een kortere training is dat alleen maar ballast. Deze sportbra is daarom een perfecte uitkomst. Het voorpand is dubbellaags en herbergt een klein insteekzakje, waarin je je sleutel, geld of een gelletje kwijt kunt. Geniaal! Tel daar bij op de kleurencombi en je weet waarom ik spontaan verliefd werd op deze sportbra.
Prijs € 47,50
Run_Andrea_Run_TheNorthFace_2014-9

[heading size=4 style=underline]Women’s Better than naked split short[/heading]De short doet zijn naam eer aan. Je voelt niet dat je iets aan heb, zo licht! Dat is in eerste instantie wel even wennen, maar het vergroot het draagcomfort aanzienlijk. De FlashDry-technologie zorgt er voor dat het shortje snel droogt. De mesh panelen aan de zijkant geven wat extra ventilatie. De naden zijn gelijmd, waardoor er geen schuurplekken ontstaan en het broekje lekker stretchy is. Op de onderrug is een afsluitbaar zakje en aan beide kanten ook nog een insteekzakje voor een gelletje.
Prijs € 57,50
Run_Andrea_Run_TheNorthFace_2014-5
[heading size=4 style=underline]Women’s Better than naked 3/4 zip top[/heading]Ik moest even goed kijken of ik dit shirtje wel echt vast had. Het weegt helemaal niets! Het materiaal is zo superlicht dat het je totaal niet hindert in je beweging, maar wel de nodige bescherming biedt tijdens trails op warme dagen. Door de FlashDry-technologie is het shirtje al weer droog voordat je het nat hebt gezweet. Ook niet onbelangrijk: geen last van schurende naden, want het shirtje van mesh is bijna geheel naadvrij en de overige naden zijn gelijmd.
Prijs € 45,00
Run_Andrea_Run_TheNorthFace_2014-1

Deze producten zijn verkrijgbaar via The North Face of via de outdoorspeciaalzaken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!