Gear, gadgets en lifestyle

Feel African Running

Afgelopen weekend bracht ik door op de marathon Expo in Amsterdam, maar even waande ik me op de Keniaanse hoogvlakte. Het rode stof dwarrelt om me heen, de vergezichten over het weidse landschap ontnemen me mijn adem, een groep marathonlopers trekt aan me voorbij… Morrelend aan hun tasjes waar hun startnummer in zit. De gespannen gezichten verraadden de spanning die ze voelen voor de marathon van Amsterdam… De stand van Lornah Kiplagat viel op en bracht Afrika naar Amsterdam. Dit weekend introduceerde Lornah namelijk haar eigen sportkledinglijn!

[heading size=4 style=underline]Feel African Running[/heading]Anders dan anders en heel duidelijk zijn de Afrikaanse invloeden in de prints. Dit merk valt op tussen de vele andere merken sportkleding. “Feel African Running” is niet voor niets de slogan die Lornah uit wil dragen. Hiermee richt ze zich op de actieve, moderne vrouw, die sport net zo belangrijk vindt als fashion. Als meervoudig kampioen weet Lornah als geen ander hoe belangrijk goede sportkleding is. Daarom is gekozen voor functionele materialen en een elegante en sportieve pasvorm. In combinatie met de prints voel je direct de Afrikaanse spirit. Op je lichaam, in je ziel, in je leven. De collectie is heel uitgebreid en bestaat uit (3/4) tights, shortjes in verschillende modellen, diverse soorten (tank)tops, shirtjes, jasjes en zelfs de Jember: een runningdress met geïntegreerd broekje en sportbh. Wij mochten kennis maken met de spring/summer collectie van 2015, die sinds dit weekend ook online te verkrijgen is en vanaf het voorjaar 2015 ook te koop zal zijn in een aantal geselecteerde running speciaalzaken.
RunAndreaRun Lornahsports 4
[heading size=4 style=underline]Simba[/heading]Lornah heeft haar persoonlijke stempel op de collectie gedrukt. Haar Afrikaanse achtergrond is overduidelijk te zien in de prints. Maar ook het logo is een verwijzing naar Lornah. Dankzij haar krachtige, aanvallende loopstijl kreeg Lornah Kiplagat in de loop van haar carrière de bijnaam Simba, wat Swahili is voor leeuw. Simba staat ook symbool voor het merk Lornah: onderscheidende designs, krachtige prints en Afrikaanse kleuren waarmee ook jij voorop kunt lopen.
RunAndreaRun Lornahsports 3
[heading size=4 style=underline]Happy[/heading]Mijn eerste kennismaking met deze kledinglijn was op de stand van Lornah, waar ik het niet kon laten meteen het pashokje in te duiken en er met een grote smile weer uit te komen. Ik hou van de vrolijke printjes. Tel daarbij op het comfort van het gebruikte materiaal. Omdat het de collectie voor 2015 is, misschien iets aan de frisse kant voor het komende seizoen, maar dat weerhield me niet om met een gevulde tas de stand te verlaten… Uiteraard niet voordat ik met Lornah zelf op de foto was geweest.
10003270_10205079342810372_4742489021200337601_n

Bron: foto’s en persbericht Lornahsports.com

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!