Gear, gadgets en lifestyle

FitFood made easy #leesvoer

Heerlijk leesvoer! Of eigenlijk kun je dit beter kookvoer noemen. Het handige boek FitFood made easy van Maaike en Sjanett staat namelijk vol met overheerlijke recepten, die ook nog eens supergezond zijn. En dit helemaal volgens hun eigen voedingsprincipes LoveFitFood.

[heading size=4 style=underline]It’s easy[/heading]Heb je goede voornemens over mooie doelen bereiken, afvallen, gezonder eten, meer sporten, etc. maar vind je het enorm moeilijk om een enorme levensstijl verandering te moeten doormaken en is ieder dieet dat op je pad komt gedoemd te mislukken? Sjanett en Maaike geven jou, zonder poespas, hele gemakkelijke richtlijnen over gezonde en vooral voedzame voeding, waarvan jouw lichaam alleen maar blij zal worden. Hierbij hanteren ze een paar principes, die best goed in het dagelijks leven zijn in te voeren. Waarom? Omdat bijvoorbeeld het eten van vers en onbewerkt voedsel met natuurlijke smaakmakers veel lekkerder is dan een maaltijd uit pakjes en zakjes, die bol staan van de toevoegingen en suiker. Ook het proportioneren op basis van je handen is superhandig. Zo hoef je niet constant alles af te wegen. Daarnaast is het eten van volwaardige maaltijden één van de basisprincipes. De recepten zijn ook voor mensen met een gluten- of lactose allergie geschikt zijn (te maken). Bovendien zijn de gerechten simpel en snel op tafel te zetten.
15965172_10211875212342863_5347036021771076530_n
[heading size=4 style=underline]FitFood principe[/heading]Iedere maaltijd zou volgens het FitFood principe dienen te bestaan uit eiwitten, vetten, koolhydraten met een berg groente. Nu moet ik er niet aan denken om als ontbijt een berg rauwkost of een warme maaltijd te eten. Maar ook daar zijn hele fijne oplossingen voor: superlekkere ontbijtjes, maar ook shakes. Er staat een behoorlijk aantal voorbeelden in het boek opgenomen en daarvan krijg ik alleen maar meer inspiratie van om zelf van alles in een blender te kieperen. Met als gevolg weer een nieuwe favoriete shake. Geen inspiratie voor je lunch, of geen tijd om hier uitgebreid voor in de keuken te staan? Met handige preptips om bijvoorbeeld van de avondmaaltijd de avond er voor een volwaardige lunch te maken, is jouw buikje binnen no time gevuld.
FitFood made easy is een superhandig kookboek voor wie weinig inspiratie of tijd heeft om een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel wil zetten en wie wil kunnen presteren. Wat je doel ook is. Want voor iedere prestatie heeft je lichaam de juiste brandstof nodig.

Het kookboek vol handige weetjes FitFood made easy is verkrijgbaar voor een consumentenprijs van € 29,95.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!