Gear, gadgets en lifestyle

Flexibel met Sporttegoed.nl

Sporten is mijn lust en mijn leven. Hardlopen staat voorop, maar ik ben ook regelmatig in de sportschool te vinden. Dat laatste is doordeweeks nog wel eens lastig plannen vanwege mijn werk. Maar daarvoor is nu een oplossing!

[heading size=4 style=underline]Lucky me[/heading]
Een tijdje geleden hadden Francien en Fieke van Girlslove2run.com een prijsvraag op hun site staan in samenwerking met Sporttegoed.nl: geef aan wat jouw dilemma is met sporten in de sportschool en waarom je 1 van de 5 x € 20,- sporttegoed moet winnen. Een dilemma heb ik zeker.  Vanwege mijn werk kan ik door het hele land gedetacheerd worden. Zo heb ik al gedurende 1,5 jaar doordeweeks in de Kop van Noord-Holland gebivakkeerd of ben ik door reistijd pas laat thuis. Een abonnement of 10-rittenkaart is prijzig en aangezien mijn opdrachten (normaal gesproken) tijdelijk zijn, krijg ik zo’n kaart waarschijnlijk niet op en ben ik onevenredig veel geld kwijt aan een bezoekje aan de sportschool. Sporttegoed.nl biedt hier een oplossing. Ik ben 1 van de lucky ones die sporttegoed heeft gewonnen en de pas vanochtend in de brievenbus vond! En daar ga ik dankbaar gebruik van makan!
sporttegoed-314x134

[heading size=4 style=underline]Wat is sporttegoed?[/heading]
Op de website van Sporttegoed.nl boek je via een eenvoudig systeem een ticket voor 1 van de sportcentra van je keuze en betaal je alleen voor wanneer je sport. Sporttegoed biedt met meer dan 600 sportcentra toegang tot een groot , gevarieerd en flexibel aanbod van type sporten en sportfaciliteiten zoals fitness, bootcamp, zwemmen, indoor skiën, squashen, schaatsen en golf.  En het aanbod breidt nog elke dag uit! Dit levert een flink aantal voordelen op. Zo hoef je geen abonnement af te sluiten en kun je flexibel door het hele land sporten. Betalen doe je met een sporttegoedkaart, die verkrijgbaar is bij diverse (online) winkels, maar je kunt ook online tegoed op je pasje zetten. Vervolgens maak je een boeking via de site van Sporttegoed.nl voor een sportschool naar je keuzen, print je ticket uit en then it’s up to you!

Komende week ga ik dus eens goed gebruik maken van de sporttegoedkaart! Ik heb al een sportschool met een heel uitgebreid aanbod op het oog. Daar kom ik na mijn werk de avond wel door!
Bedankt Girlslove2run.com en Sporttegoed.nl!

93986_96622

 

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!