Gear, gadgets en lifestyle

Focus!! #NeverLoseTheFocus

Zie jij het soms ook niet zo scherp meer? Ik heb daar wel eens last van. Meestal als ik mijn bril niet op heb… Sinds ik een bril draag merk ik hoe erg mijn ogen aan de bril gewend zijn geraakt. En dat is best wel eens lastig. Want tijdens training draag ik mijn bril niet. Tijd voor een oplossing.

[heading size=4 style=underline]Found it![/heading]Die vond ik eigenlijk tijdens de Total Trail Experience in Lommel eind vorig jaar, toen we op de beurs met de stand van Altijdsporten.nl naast Alexander stonden, met de Sziolis X-Kross sportbrillen. Bij deze sportbrillen kun je een optische inzetclip kunt gebruiken. En niet alleen dat is heel handig. De sportbrillen zijn zo samen te stellen dat je een uniek exemplaar hebt. Je hebt de keuze uit diverse kleuren frames, diverse kleuren en types glazen (voor zonnig tot minder zonnig weer) en vervolgens kun je je bril nog eens pimpen met de verschillende kleurensets. Zo kun je eindeloos combineren en je eigen unieke sportbril creëren. Maar eigenlijk is het grootste voordeel van deze bril dat ie niet beslaat, ook al slaat de damp van de vrieskou van je hoofd of loop je met een plofkop in de hitte.
Het optische opzetclipje moet ik nog aanschaffen, maar ik ben tot dusver enorm blij met mijn bril! Hij is heel licht en beweegt niet op je hoofd tijdens het hardlopen. De verschillende neusbrugjes zorgen er voor dat de bril op ieder hoofd past en het grappige is dat je met verschillende pimpsetjes je bril kunt veranderen in een opvallend, stoer, classy of juist überpersoonlijk fashionitem.
bril 2 Collage
[heading size=4 style=underline]Aanbieding…?[/heading]Kun je niet wachten en wil je direct deze supergave sportbril aanschaffen? Dat kan. Bij de aanschaf van een frame en 2 lenzen in de webshop Altijdsporten.nl krijg je een shoptegoed van € 10,- bij je eerstvolgende aankoop en daarnaast gaat € 7,50 naar Kika (met dank aan The Plus Company). Maaaaarrrrr…. je kunt ook je geluk beproeven!
1932423_10203310245664049_833107803_n
[heading size=4 style=underline]… of winnen??[/heading]
Beeld je in: het is mooi weer en je bent heerlijk aan het sporten. Niets kan dit moment verpesten. Alhoewel? Die zon is stiekem toch wel irritant. Herken jij dit? Heb jij een sportfoto liggen waarop je duidelijk last hebt van de zon of om een andere reden heel duidelijk een goede sportbril nodig hebt? Plaats deze foto op de Facebookpagina van Altijdsporten.nl en vertel waarom juist jij de sportbril nodig hebt. De leukste inzending wint € 100,- korting op een bril + 2 glazen (verkrijgbaar vanaf € 188,-)!
Insturen kan tot en met 20 april. Stemmen op de top 5 kan van 21 t/m 27 april. Op maandag 28 april wordt de winnaar bekend gemaakt. Dat is de foto met de meeste likes. De gewonnen korting is geldig t/m 1 juni 2014 bij bestelling in de webshop van Altijdsporten.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!