Gear, gadgets en lifestyle

Frozen stills

Mijn mond viel open. Wauw, dit is stunning! Het fotografiewerk van de wintercollectie van Asics is adembenemend mooi! Stiekem ben ik heel erg jaloers op de modellen die in het prachtige, ruige landschap van IJsland poseren voor de topfotograaf Derrick Santini. IJsland stond al op mijn wishlist, maar is nu per direct een paar plaatsen gestegen!
RunAndreaRun Asics 2
[heading size=4 style=underline]Frozen
[/heading]Asics reisde voor deze fotoserie naar de zuidkust van IJsland, waar de ijsgrot in de Gigjokull-gletsjer, het bevroren ravijn van Thorsmork en het strand van Reynisfjara het decor vormde. In combinatie met de nieuwe en kleurrijke collectie van Asics leverde dit deze fraaie beelden op. Het laat precies zien waar deze collectie voor bedoeld is: de loper warm en droog houden en zelfs onder de guurste omstandigheden beschermen tegen de verschillende weerselementen.
RunAndreaRun Asics 4

Asics zegt daarover:

Daar zorgen de Motiondry, Motiontherm en Motionprotect voor. Drie technieken die in de stof verwerkt zijn, die zorgen voor een optimale combinatie van isolatie en ventilatie. Hierdoor kan Asics hardlopers het hele jaar geschikte kleding bieden om onder alle weersomstandigheden te blijven trainen. Opvallend zijn de laagjes waar Asics dit seizoen de nadruk op legt. De dynamische bewegingen van de sporters demonstreren de vele voordelen van de kleding, waardoor lopers ook onder de meest uitdagende omstandigheden topprestaties kunnen neerzetten.

De modellen dragen GEL-FujiSetsu-schoenen, die ultieme grip bieden op ijzige en besneeuwde trails en de nieuwe GEL–CUMULUS 16 G-TX, die superieure stabiliteit biedt met een waterdichte en ademende bovenlaag van GORE-TEX, die de voet beschermt onder extreme weersomstandigheden.

RunAndreaRun Asics 3Met deze foto’s kan ik niet wachten om de wintercollectie van Asics in de ijzige kou te gaan testen! Laat de winter maar komen!

Bron en foto’s: Asics

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!