Gear, gadgets en lifestyle

Gezocht: vrouwen voor de Ladiesrun!

Op zondag 11 juni is het Pink Running Day. Voor het eerst vinden vier Ladiesruns plaats op één dag. In Rotterdam, Utrecht, Groningen en Eindhoven kleuren de straten die dag roze.

[heading size=4 style=underline]Ladiesrun[/heading]De tienduizenden vrouwen die deelnemen komen in actie voor Pink Ribbon of een ander goed doel. Niet de prestatie staat voorop, wél de fun, het samen lopen en het goede doel. Loop jij al mee? Zo niet? Dan moet je zeker even verder lezen, want ik zoek hoogst waarschijnlijk JOU!

Ik zoek namelijk vrouwen, die in deze vier steden mee willen lopen! Voor iedere stad mag ik twee startbewijzen verloten. Je kunt dan kiezen uit de 5, 7,5 of 10 kilometer. Maak van deze dag meteen een leuk dagje uit, want naast hardlopen kun genieten van een welverdiende massage, rondsnuffelen bij de stands. een snelle beautybehandeling of los gaan op de heerlijke beats van de DJ.

[heading size=4 style=underline]Ik zoek jou![/heading]Voor alle vier de steden zoek ik dames! Een setje startbewijzen in de wacht te slepen is onwijs makkelijk:
1. Check eerst in je agenda of je 11 juni deel kunt nemen aan de Ladiesrun.
2. Plaats in een comment waar jij zou willen lopen en tag je loopvriendin!
3. Zorg je wel even dat je de pagina’s Runandrearun en de ladiesrun van keuze (Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven) liked.

De winnaressen maak ik vrijdag 26 mei bekend op www.runandrearun.nl. Neem alleen deel aan deze verloting als je zeker weet dat jij en je loopmaatje 11 juni ook echt kunnen lopen. Niets zo vervelend als je niet blijkt te kunnen, terwijl iemand anders juist héél graag had willen gaan!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!