Gear, gadgets en lifestyle

Heidi Klum in Rotterdam?

Dit weekend staat Rotterdam op zijn kop! De marathon van Rotterdam, die zondag wordt verlopen, wordt vooraf gegaan door de Marathon Sport Expo Rotterdam. Niemand minder dan Heidi Klum is daar te zien! Op de billboards van New Balance weliswaar… Maar wel levensgroot!
NB 6 Collage[heading size=4 style=underline]Heidi Klum for New Balance[/heading]New Balance heeft al een paar mooie sportcollecties in samenwerking met Heidi Klum geproduceerd, en onlangs is de Spring/Summer collectie van 2014 gelanceerd, die voor het eerst ook in Nederland verkrijgbaar is. En die is wreed! Op de Marathon Sport Expo Rotterdam is de collectie te zien. Goede reden dus om in alle vroegte vrijdagochtend mijn startnummer op te halen en kijken of ik een Heidi Klum kan scoren.
NB 5 Collage

[heading size=4 style=underline]Kanniekieze![/heading]De collectie is behoorlijk uitgebreid en geschikt voor hardlopen of flink zweten in de gym en bestaat uit schoenen, shorts, tights, tops, shirtjes en jacks. En dan ook nog eens in een flink aantal verschillende kleuren! Aaaaargg… ik kan niet kiezen! Ik word hier hebberig van…

NB 3 Collage

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!