Gear, gadgets en lifestyle

How to start?

Ik heb deze week bij heel wat mensen op de deurmat gelegen. O ja? Sla de (lokale) kranten van deze week er maar eens op na en zoek de advertentie van Start to Run van de Atletiekunie. Best wel maf om door heel Nederland eens bij vreemden binnen te komen!

[heading size=4 style=underline]Start to run![/heading]Ben je net begonnen met hardlopen, of wil je (weer) gaan beginnen, of wil je meer leren van hardlopen en manieren van trainen? Dan is de Start to Run cursus helemaal zo gek nog niet! Tijdens de cursus, die zeven weken duurt, leer je van alles over verschillende trainingsmethodes, voeding, blessurepreventie, schoeisel, etc. Eigenlijk alles wat je moet weten om veilig en verantwoord te kunnen gaan trainen. Daarnaast ook nog eens heel gezellig, want ‘leren’ lopen doe je niet alleen. En wie weet bevalt het lopen in een groep je zo goed, dat je je daarna aansluit bij een reguliere loopgroep. Zo ben ik 14 jaar geleden terecht gekomen bij Loopgroep Aart Stigter, waar ik wekelijks met heel veel plezier mijn trainingen loop!
StR27
[heading size=4 style=underline]Waaro?[/heading]
Op 8 maart 2014 gaat de Start to Run cursus op 140 locaties verspreid door het hele land van start. Wil jij samen met een groep leuke mensen, die net als jij willen leren lopen, toewerken naar je eerste wedstrijdje? Schrijf je dan in!

Zeven zaterdagochtenden staan professionele trainers en een groep loopmaatjes voor je klaar. Wie meedoet aan Start to Run, op een van de 140 locaties in Nederland, kan daarna 20 tot 25 minuten hardlopen!
In anderhalf uur nemen de trainers je mee de natuur in en vertellen ze je alles dat je moet weten om te beginnen met de fijnste sport van de wereld. En ze helpen je met het Start to Run trainingsschema, zodat je doordeweeks zelf verantwoord op pad kunt gaan.

– Deelname aan Start to Run kost € 45,00;
– Eerstvolgende cursus start op zaterdag 8 maart 2014;
– We beginnen elke week op zaterdag op alle locaties om 09.30 uur.

Je krijgt veel meer dan alleen een fit lichaam als je meedoet aan Start to Run!
Je ontvangt ook een functioneel hardloopshirt, drie edities van het tijdschrift Runner’s World én het speciale Start to Run Magazine, vol beginnerstips en weetjes. Je bent voor vier maanden lid van de Atletiekunie zodat je verzekerd bent tijdens de trainingen en je krijgt korting op producten van de Atletiekunie.

Bij het online inschrijven kun je je locatie kiezen. Je ziet precies hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Meer informatie vind je op starttorun.atletiekunie.nl.
StR31

Foto’s: Barbara Kerkhof

2 reacties

    • Andrea

      Alhoewel Evy heel makkelijk is, want je kan lopen wanneer het jou uitkomt, zitten er heel veel nadelen aan een digitale “coach”. Verre van maatwerk. Alles goed met jou?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!