Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #1

Of wel! Voor deze week dan. De eerste winactie deze week is about to begin! Ooo kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind. Eeehm… nee, in jouw schoentje stop…

[heading size=4 style=underline]Lifeproof case voor Iphone 5/5s[/heading]Deze Lifeproof case kan jouw Iphone 5 of 5s redden van de ondergang. Je hoeft niet meer in paniek te raken als je Iphone in de wc valt, of tijdens een training zeiknat regent, of uit je handen klettert.  De Nüüd case beschermt jouw Iphone 5/5s tegen de helse omstandigheden waar menig smartphone niet tegen kan:
– de case is waterdicht tot een diepte van 2 meter en gedurende ongeveer een uur: je kunt er dus mee zwemmen!
– de case is modder- en stofdicht: de deardevils kunnen hem dus meenemen tijdens een obstaclerun!
– de case is sneeuwproof: neem je Iphone gerust mee de piste op!
– de case is shockproof: nu niet als een wilde met je Iphone gaan gooien, maar een val van 2 meter deert hem niet.

Ondanks dat je Iphone in een case zit, hoef je niet bang te zijn dat hij niet te bedienen is. De case sluit naadloos aan op de randen van je Iphone, waardoor het scherm gewoon bruikbaar is. De licht opstaande rand beschermt je Iphone bij vallen. Alle poorten, knopjes en toetsen zijn bedienbaar. Water en stof kan niet naar binnen terwijl het materiaal er voor zorgt dat geluid van de mic en speaker wel naar buiten kan.

Let op: deze case is alleen te gebruiken voor de Iphone 5 of 5s!
Kleur: licht grijs
Winkelprijs € 79,-

[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Wil jij dit cadeautje in je schoen terug vinden? Dan vraag ik je het volgende te doen:
1. Like mijn facebookpagina
2. Deel het actiebericht
3 Post in de comments onder het actiebericht een foto van jou met je Iphone 5/5s in een leeeevensgevaarlijke situatie om te laten zien dat jij deze Lifeproof Nüüd case echt nodig hebt!

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!