Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #2

En de volgende winactie staat voor je neus! Want de feestdagen zijn al duur genoeg, dus ik help je graag een handje om je eigen schoen, of die van een ander te vullen! Wie zoet is krijgt lekkers…

[heading size=4 style=underline]Mooier Fit[/heading]Of nou ja… laat dat zoetigheid maar staan als je gaat voor deze winactie. Het 6-wekenplan Mooier Fit, van de hoofdredactrice van de Amerikaanse Women’s Health, is speciaal voor vrouwen die zich niet graag voor de spiegel uitkleden en graag zelfverzekerder willen worden. Naast lekkere recepten en een berg aan trainingsoefeningen staan er ook leuke en fijne verwentips in. Je voelt je niet lekkerder in je eigen vel, je komt ook strakker in je eigen vel. Enige tijd terug poste ik deze review op mijn site, dus als je nog wat meer over het boek wilt weten, klik dan hier.
RunAndreaRun Mooier Fit 3

[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Iets voor jou, of voor je partner, of degene die op jouw lootje staat? Dan vraag ik je het volgende te doen:
1. Like mijn facebookpagina
2. Deel het actiebericht
3 Post in de comments onder het actiebericht waarover jij je wel eens onzeker voelt (ik schaam me bijvoorbeeld dood voor mijn voeten…..iiiieeee!).

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!