Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #3

Kom je al in de Sinterklaas stemming? Ik wel! Al weer de derde van de Sinterklaas WINWEEK en vandaag heb ik me toch iets moois in zak! Iets waar je ook iets in kunt stoppen…

[heading size=4 style=underline]Spibelt Endurance[/heading]De Spibelt is voor veel hardlopers al vast onderdeel van de running outfit. Niet zo gek, want dit handige kleine heupzakje biedt ruimte aan heel veel onmisbare spulletjes tijdens het hardlopen. Enige tijd terug schreef ik hier al een review over en sinds ik de Spibelt heb, draag ik hem heel veel. Zowel mijn telefoon als sleutels kunnen er gemakkelijk in en omdat het strak in de buidel zit schudt het niet tijdens het lopen.
Nu is er een nieuwe Spibelt op de markt, de Endurance. Deze is perfect geschikt voor duursporten. De elastieken band is breder dan bij de original Spibelt. Hierdoor is hij stabieler bij een zwaardere belading. Wel handig, want het tasje is groter dan bij de originele Spibelt, dus je kunt nog meer meenemen. Daarnaast is de sluiting zwaarder uitgevoerd. De Endurance Spibelt heeft 6 lusjes voor gelletjes (of handschoenen) in de elastieken band en twee race-toggles waaraan een wedstrijdnummer kan worden bevestigd. Nog een voordeel is dat het tasje door het neopreen waterafstotend is. Wil je hem echt waterdicht, doe dan je spulletjes in een dry bag en je kunt er zelfs een obstaclerun mee overleven.

Beschikbare kleuren: zwart, rood en blauw
Prijs € 37,99
10735277_1549298555288740_893287010_n

[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Denk jij van “noooouuu, dat lijkt me wel wat!”. Aarzel dan niet en doe mee! Om kans te maken op de Spibelt Endurance in een kleur naar keuze (zwart, rood, blauw) vraag ik je het volgende te doen:
1. Like mijn facebookpagina
2. Deel het actiebericht
3 Post in de comments onder het actiebericht wat jij allemaal met je meezeult als je de deur uit gaat voor een training.

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Eén reactie

  • Nienke

    Deze spibelt lijkt mij echt ideaal! Het is nu altijd een beetje improviseren als ik gels mee wil nemen. Een drinkbelt vind ik echt vreselijk om mee te lopen. Dus ja, heel heel heel graag Sinterklaasje… 😉 Kan ik goed gebruiken voor (en tijdens) de Ameland Adventurerun.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!