Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #4

We gaan als een tierelier!! Nog even en de cadeautjes vliegen hier de deur uit. Vandaag iets moois voor de visueel ingestelden onder ons. Oooo, kom er eens kiiijjjken!

[heading size=4 style=underline]Eyefi Wifi SD card 8GB[/heading]Wie legt niet zijn of haar halve leven vast op de gevoelige plaat? En dan niet met de smartphone, maar met een ‘gewone’ digitale camera? Dat zijn er nog best wel wat. Enige nadeel: je moet toch eerst thuis het kaartje op de computer uitlezen, voordat je de foto’s kunt gebruiken. Direct delen met je achterban kan met de meeste camera’s niet (enkel met de camera’s die wifi wel ondersteunen). KON niet. Want met dit handige SD kaartje kan het wel! De Eyefi Wifi SD kaart van 8GB kun je .jpg bestanden direct via Wifi doorsturen. Het werkt heel simpel.
1. Je gebruikt dit SD kaartje in je camera in plaats van je normale kaartje.
2. Je installeert de Eyefi app op je wifi apparaat (bijv. smartphone).
3. Enable op je camera de optie Eye-fi trans en zoek de connectie met je wifi apparaat.
4. Je fotografeert met je camera op .jpg om direct door te kunnen sturen (raw schieten kan uiteraard ook, maar deze bestanden kun je niet via wifi doorsturen en dien je later op de gebruikelijke wijze uit te lezen).
5. Je kunt je gemaakte foto’s direct op je Wifi apparaat zien en opslaan in je mappen of delen via social media.
6. Bij dit kaartje ontvang je ook de eerste drie maanden gratis de Cloud service. Jouw bestanden worden dan ook automatisch opgeslagen in jouw persoonlijke Cloud. Let op: daarna kost deze dienst € 49,99 per jaar. Mocht je na deze drie maanden geen gebruik willen maken van de Cloud service, dan blijft de normale Wifi functionaliteit gewoon werken.

Check even of Eyefi compatable is met jouw camera. Dat kan op de site van Eyefi.com.

Winkelwaarde € 39,99 inclusief 90 dagen gratis Cloud service
Let op: daarna betaal je € 49,99 per jaar voor de Cloud service. Betaal je dit niet, dan blijft de Wifi-functie gewoon in werking.
RunAndreaRun Eyefi

[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Doe jezelf of een ander een groot plezier en maak kans op de Eyefi Wifi SD card van 8GB. Hiervoor hoef je bijna geen moeite te doen:
1. Like mijn facebookpagina
2. Deel het actiebericht
3 Post in de comments onder het actiebericht jouw happy-face foto!

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Foto: GottGame

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!