Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #6

Wie zoet is krijgt lekkers…. Of ben jij niet zo’n zoetekauw? Komen de kleffe en mierzoete energiegelletjes met allerlei rare toevoegingen letterlijk je neus uit? Dan is deze prijsvraag iets voor jou!

[heading size=4 style=underline]Go2 Sportvoeding[/heading]Go2 Sportvoeding heeft een 100% biologische sportvoedinglijn. De producten in deze lijn variëren van gelletjes, repen, sportdrink tot cake! De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn goed te verteren (iets wat bij veel andere producten nogal eens een probleem is). De ingrediënten zijn 100% natuurlijk en er zit minder suiker in. Daarbij is de smaak niet vergeten, want die is heerlijk! Nieuwsgierig geworden? Maak dan kans op een proefpakket van Go2 sportvoeding, bestaande uit:
2 x Bio Energy Sportdrink Sachet 40 gr. Orange
1 x Bio Energy Repen  25 gr. (4-pack)
2 x Bio Energy Gel 70 gr. Banaan

[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Wil jij kans maken op een biologisch proefpakket van Go2 Sportvoeding? Dan zijn dit de spelregels:
1. Like mijn facebookpagina
2. Like de GO2 sportvoeding Nederland facebookpagina
3. Deel het actiebericht
4. Vertel ons in de comments onder het actiebericht waarom jij graag dit pakket wilt winnen.

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!