Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #7

Heeee jammer, al weer de laatste prijsvraag in deze Sinterklaas WINWEEK. Maar ik verwacht eentje die bij velen in de smaak zal vallen… Deze is voor de echte zoetekauwen!

[heading size=4 style=underline]Tony Chocolonely[/heading]Zijn de zwarte pieten dit jaar punt van discussie, de afgelopen jaren was de oorsprong van de chocola, gebruikt voor de chocoladeletters, dat ook. Nu houd ik wel een beetje van eerlijke producten, fairtrade, lekker, etc. En ik zal hier vast niet de enige in zijn…. Geen chocoladeletters, maar deze heerlijke Tony Chocolonely repen! De boeren krijgen een eerlijke prijs en jij heerlijke chocolade. Zo draag jij met deze Sinterklaasactie indirect bij aan een eerlijke cacaobonenmarkt. Die kans laat je toch niet liggen?

[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Wil jij kans maken op een pakket van 3 repen (puur, melk/zeezout, melk/coffee)? Dan zijn de spelregels weer simpel:
1. Like mijn facebookpagina
2. Deel het actiebericht
3. Laat in de comments onder het actiebericht jouw Sinterklaasgedicht achter.

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!