Gear, gadgets en lifestyle

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! #8

Heeeej….  ik zou toch maar een week voor Sinterklaas spelen? Ha! You got me! De Sinterklaas WINWEEK bleef niet onopgemerkt en ik mag nog een cadeautje toevoegen dankzij Raidlight Nederland!

[heading size=4 style=underline]Raidlight Pack Trail Marathon drinkbelt[/heading]Raidlight staat bekend om zijn duurzame en innovatieve producten voor hardlopen, trailrunning en bergsporten. Denk aan rugzakken, drinkgordels en kleding.
De Raidlight Pack Trail Marathon drinkgordel, ter waarde van € 35,-, is zeer geschikt voor korte trainingen of wedstrijden. De PackTrail Marathon is licht (maar 105 gram) en functioneel en heeft een hydratatie capaciteit van 2 x 200ml flesjes. Daarnaast kan er in het hoofdvak veilig een Mp3/GSM worden opgeborgen en er is genoeg ruimte voor voeding gels en repen voor een marathon afstand. Er is tevens een aparte bevestigingshaak voor sleutels aan de binnenkant van het hoofdvak. De gordel is erg comfortabel met een lichtgewicht ontwerp, een 3D mesh rug en twee elastische riemen.
10672437_586684284797614_5073381192960396732_n
[heading size=4 style=underline]Spelregels[/heading]Wil jij kans maken op deze Raidlight Pack Trail Marathon drinkgordel? Dan zijn dit de spelregels:
1. Like mijn facebookpagina
2. Like de Raidlight Nederland facebookpagina
3. Deel het actiebericht
4. Vertel ons in de comments onder het actiebericht waarom jij graag deze drinkbelt wilt winnen.

Deelnemen kan tot en met donderdag 27 november. De prijswinnaar wordt op vrijdag 28 november 2014 bekend gemaakt op www.runandrearun.nl.

 

3 reacties

  • Perla

    Nou op de valreep toch maar meegedaan! Had voor de rest alles al, dus wilde niks aan de Sint vragen, maar dorst heb ik wel tijdens mijn halve marathon trainingen.

  • Anita H.

    Ik wil graag deze drinkbelt omdat ik die uitermate handig vind. Handiger in elk geval dan het buideltasje dat ik nu soms gebruik. En ik vind het wel fijn om wat water mee te nemen. Niet alleen bij hardlopen trouwens; ook bij een wandeling.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!