Gear, gadgets en lifestyle

Ik ga lopen en ik neem mee…

Het gebeurt mij vaak genoeg. Eigenlijk altijd. Ik ga een stuk lopen, trek de deur achter me dicht en neem alleen het hoognodige mee. En daar valt een ID niet onder… Ondanks dat we een identificatieplicht hebben in Nederland ben ik er zo eentje die dat vergeet. Niet zo handig als er iets gebeurd en niemand weet wie je bent. Zo kwam maandag in Delft een hardloper in de problemen, die tot op dit moment nog steeds niet geïdentificeerd is. Het zal je maar gebeuren… Daarom een paar simpele tips die je veiligheid tijdens het lopen vergroten.

[heading size=4 style=underline]ICE[/heading]Ik neem altijd mijn telefoon mee als ik alleen de deur uit ga, en dat is meestal. Stel dat er wat gebeurd, dan staan mijn eerste contactpersonen opgeslagen onder ICE (In Case of Emergency), een internationaal (h)erkende aanduiding. Als je alleen gaat lopen, laat het thuisfront dan even weten waar je heen gaat en hoe lang je verwacht weg te zijn.

[heading size=4 style=underline]Sport-ID[/heading]Ga je zonder telefoon op pad en loop je liever niet met je paspoort of rijbewijs op zak? Denk dan eens aan de Sport-ID. Een kaartje waar je al je (medische) basisgegevens op kwijt kunt. Sinds een tijdje heb ik deze standaard in mijn Camelbak zitten. Via Altijdsporten.nl heb ik de hand weten te leggen op deze handige Sport-ID’s. Ze zijn zo groot, dik en stevig als ieder ander pasje en met een watervaste stift kun je je gegevens invullen. Via www.andreavanlieshout.crowdsport.nl kun je een pasje als tegenprestatie verkrijgen. Ben je alleen geïnteresseerd in dit pasje en niet in de andere tegenprestaties? Neem dan even contact met me op!

Run save!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!