Gear, gadgets en lifestyle

Last minute cadeautips

Streeeeessss!! Nog maar een paar nachtjes en dan is het heerlijk avondje van Sinterklaas. Zit jij op dit moment nog met je handen in het haar voor een cadeautje of surprise? Misschien kan ik je een beetje uit de brand helpen.

[heading size=4 style=underline]Herzog compressietubes en gratis enkelsokken[/heading]Van 1 t/m 31 december 2014 krijg je bij de aanschaf van een paar Herzog compressietubes een paar enkelsokken cadeau. De combinatie van de tube met deze sokjes werkt hetzelfde als de compressiekousen. Maar een groot voordeel: je kunt je sokjes en tubes ook apart van elkaar dragen. Daarnaast worden de sokjes steeds vaker effectief ingezet bij hielspoor. Meer informatie vind je hier. Deze aanbieding geldt bij alle verkooppunten.

[heading size=4 style=underline]Spibelt[/heading]Tijdens de Sinterklaas WINWEEK geen Spibelt Endurance gewonnen? Met de kortingscode “AndreaFeestdagen” krijg je 5% korting op al je aankopen in de webshop! Leuk om te gebruiken tijdens deze megasale….

[heading size=4 style=underline]Sportieve van alles cadeautjes[/heading]Moet je een cadeautje scoren voor een sportief type? Neem dan eens een kijkje op de site van Altijdsporten.nl. Heel handig is de speciale pagina voor cadeautjes tot 25 euro voor zowel dames als heren. Sokken, haarbandjes, shorts, shirts, sportbra’s, merino wool tubes, boxershorts, etc. O ja, en ook de Herzog compressietubes met gratis enkelsokken.

[heading size=4 style=underline]Helweek[/heading]Zelfs voor de grootste chaoot is er een passend cadeau. Gun jij iemand een onvergetelijk (maar zware) week, waarin dingen aangepakt moeten worden die altijd maar blijven liggen, waarin structuur wordt aangebracht en .de beste versie van zichzelf? Geef dan het boek Helweek cadeau.

[heading size=4 style=underline]Medaille-hangers[/heading]Word je helemaal mesjogge van al die rondslingerende medailles van je partner of kids? Check dan eens deze site. Leuke ideeën om je gewonnen medailles bij hardlopen, skiën, schaatsen, of paardrijden aan op te hangen. Al kun je ook heel leuk een DIY (do it yourself) medaillebord maken. Vrijdag krijg je van mij een leuke doe-het-zelf tip (leuke cadeautip voor de Kerst dus).

[heading size=4 style=underline]Surprise[/heading]Voor de dames… Hou deze week even de site goed in de gaten, want er komt een leuke oproep aan, waar je nog iets aan over houd ook! Een cadeautje voor jezelf, of heren: verras je (vrouwelijke) partner! Een tipje van de sluier…. Kari… Traa….

En zeg eens eerlijk… Zit jij in de stress, of heb jij alles al voor elkaar?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!