Gear, gadgets en lifestyle

Live the sporty way

Sportief zijn of sportief willen zijn? Daar heb je soms een beetje hulp bij nodig. Voor Bol.com zette ik mijn musthaves voor een sportieve levensstijl op een rijtje. Ook als je even een dagje lekker lui wilt doen, of even zin hebt in iets anders.

[heading size=4 style=underline]Knoopje leggen[/heading]Zin in iets anders… Zo lig ik sinds een paar weken zo nu en dan op een yogamat mezelf in de meest vreemde posities te wurmen. En eerlijk gezegd is dat (na afloop) best wel lekker! Poweryoga is  zwaar, maar zo functioneel! Zeker voor mensen met zittend werk en de die hard gewichtheffers een must! Dit yogamatje is ook handig voor je oefeningen thuis, plus makkelijk mee te nemen en op te bergen, machinewasbaar en licht.

[heading size=4 style=underline]H2O[/heading]Genoeg drinken is goed voor je, maar soms best wel lastig. Met deze drinkfles op je bureau kun je onmogelijk vergeten te drinken! Als dit kunstwerkje jouw blik niet weet vast te houden… Ook handig om jouw flesje terug te vinden in de sportschool tussen al die andere bidons die door de zaal slingeren.
RunAndreaRun bol.com

[heading size=4 style=underline]Dreams, dreams, dreams[/heading]Wie sport moet goed rusten! Rust is bijna nog belangrijker dan trainen zelf. Een goede nachtrust is de basis. Slapen doe ik dan ook het liefst onder een fijn dekbedovertrek. Lekker wegzakken in mijn kussens en helemaal ingedraaid in mijn dekbed ben ik mijn bed bijna niet uit te branden!

[heading size=4 style=underline]Coach on the road[/heading]Op zoek naar een goed sporthorloge voor je loop-, zwem- en fietstrainingen? De TomTom Multi-Sport Cardio meet de hartslag in de pols en voorziet je van de belangrijkste trainingsdata gedurende en na je training. Wil je meer informatie genereren? De Polar V800 is je coach onderweg en voorziet je van alle feedback die noodzakelijk is om je prestaties te verbeteren.

[heading size=4 style=underline]Heaven or hell[/heading]Beter in je vel zitten, je to do lijst eeeeindelijk eens wegwerken, werken aan je eigen doelen en toewerken naar je droom. Een week die je niet zal vergeten. Helweek. Ik deed mijn Helweek een maand geleden. Morgen lees je mijn maand-na-de-Helweek.

Wat is voor jouw onmisbaar?

Foto header: Harm Dommisse

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!