Gear, gadgets en lifestyle

Make your statement

Als hardlopen je passie is, wil je dat uitdragen. Liefst zou ik de hele dag in mijn sportkleding rond lopen, zodat ik, als ik het op mijn heupen krijg, meteen de straat op kan rennen. Maar er moet ook gewassen worden en om nou dag en nacht in sportkleding rond te lopen is niet altijd gepast. Dus. Soms moet je wat anders. Dan draag ik gewoon casual kleding, maar dan wel het liefst met een verwijzing naar mijn o zo dierbare hobby. Een overzicht van de statements van het moment.

[heading size=4 style=underline]1. Go like hell[/heading]Nike begrijpt het. We zijn rebels en we willen vooral niet tot de meute behoren. Beetje branie schoppen en vooral keihard gáán. Dat doe je met dit shirt. Geen verdere uitleg nodig, just read.
Prijs € 28,- via de Nike webshop.
FA14_LOOK9_NA_WE
[heading size=4 style=underline]2. Marathon Girl[/heading]Say it with words. Deze trui is net nieuw in de collectie van Vila. Ik kwam via Zelia van Justkeeprunning.nl bij deze trui. Meteen besteld. Dat postte ik op facebook en ik geloof dat half hardlopend Nederland ondertussen verliefd is geworden op deze gave sweater. Jammer genoeg is het nu alleen veel te warm dus ik wacht met smart op de winter.
Prijs € 29,95
statement 1 Collage

[heading size=4 style=underline]3. Run The Earth[/heading]He, weer Nike? Ja. Vorig jaar legde ik mijn hand al op de sweater, maar voor het warme weer zijn er ook wat comfortabelere items verkrijgbaar. Een singlet voor de dames en shirt voor de heren.
Prijs € 30,- en € 25,-
Statement 3 Collage
[heading size=4 style=underline]4. Odlo[/heading]Nog even geduld, maar in het voorjaar van 2015 komt Odlo met geweldige quotes op sweaters en shirts! Tijdens de presentatie een paar weken terug spotte ik deze sweater. Kan niet wachten tot ie in de winkels hangt!
DSC00643
[heading size=4 style=underline]5. …[/heading]
En dan deze… Can’t say anything…. Maar is ie cool of issie cool!
10537425_10204353176576670_5835050240026938972_n

Foto header: Zelia

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!