Gear, gadgets en lifestyle

Meet Kari Traa

Vrijdag werd dan eindelijk in real life het sportkledingmerk Kari Traa in Nederland geïntroduceerd. Stiekem had ik hier al even aan mogen snuffelen, want ook voor mij was een rol weggelegd. Tijdens de Brand Bazaar in Bunnik postte ik vrijdag de allereerste instapic met de nieuwe Kari Traa voorjaarscollectie van 2015!

[heading size=4 style=underline]Kari Traa[/heading]Samen met een groot aantal marketinggeeks, journalisten en bloggers mocht ik bij de Brand Bazaar van LVT PR aanwezig zijn. Daar werden alle nieuwste nieuwtjes gedeeld. En niet alleen mocht ik aanwezig zijn, ik had een actieve rol. Al was het echte actieve meer weggelegd voor de deelnemers van de bootcamp die ik organiseerde. Voor deze bootcamp hadden zich toevallig enkel bloggers aangemeld, die ik, ook toevallig, bijna allemaal al kende: Kirsten, Eveline, Laura, Francien, Esther en Constance. Omdat Zelia van Justkeerprunning zondag de halve marathon in Eindhoven gaat lopen, was zij dismissed. Iedereen kreeg een Kari Traa shirtje om te testen tijdens de bootcamp. Kari Traa is niet alleen de naam van dit merk, maar ook van de founder. De Noorse freestyle skister met drie Olympische medailles begon ooit met het breien van mutsjes, om vervolgens een complete kledinglijn voor vrouwen te ontwikkelen.

Designed by women who love fun and sports, for women who love fun and sports. For nuns and knockouts.

Het resultaat? Een kleurrijke collectie van sportkleding, waarbij duidelijk haar Noorse roots in zijn terug te vinden. Niet alleen opvallend, maar het zit als gegoten. De kleding zit zo comfortabel, dat dit merk zich mag gaan meten met de grote in Nederland. Ik kan niet wachten tot het in de winkels hangt! De herfst/wintercollectie is de eerste collectie die in Nederland verkrijgbaar is.
RunAndreaRun Kari Traa[heading size=4 style=underline]Kari Traa bootcamp[/heading]Op de Brand Bazaar stond niet het kijken, maar vooral het beleven centraal. Daarom kon de kleding van Kari Traa getest worden tijdens een bootcamp. De deelnemers hadden een shirtje van Kari Traa en ik mocht me in een setje van het voorjaar 2015 hijsen. Ik had een programma van een uur samengesteld, waarbij hardlopen en krachtoefeningen werden afgewisseld. Omdat een aantal van de deelnemers dit weekend een wedstrijd loopt, liet ik smokkelen bij de oefeningen oogluikend toe. Kikkersprongen, squats, sprintjes, push up, box jumps, burpees. Het was ongelooflijk leuk dat iedereen met enthousiasme mee deed! Hier en daar hoorde ik al geluiden van spierpijn… Na de bootcamp stond er Holy Soda en een goodiebag voor ons klaar.
RunAndreaRun bootcamp Kari Traa
[heading size=4 style=underline]Experience[/heading] Maar er was nog veel meer te doen. Het kantoor van LVT PR en de directe omgeving waren omgetoverd tot een grote belevingsmarkt. Binnen kon je een eigen speaker bouwen, was er een markt met de nieuwste gadgets, kon je gedurende de Bazaar de Fitbit testen, was er een rumproeverij, een film van The North Face, etc. Buiten kon er een ritje gemaakt worden in de nieuwste Tesla of op een Harley Davidson, kon je een hapje eten bij Vleesch noch Visch, draaide de DJ heerlijke muziek vanuit zijn Volkswagenbusje en stond ik met een 3D bril op mijn hoofd. De Oculus Rift liet mij een ritje in een Lexus in een futuristisch landschap beleven. Heel weird, want je gaat mee bewegen met wat je ziet en om je heen gebeurd van alles. Levert vooral erg leuke foto’s op! Een bijzondere ervaring, waarbij ik toch wel even moest denken aan de RPM-workout tijdens THE PROJECT. Was ik van plan geweest om op tijd naar huis te gaan, het eindigde er weer eens mee dat ik zo ongeveer de deur achter me dicht kon trekken. Het was te leuk!
RunAndreaRun Brand Bazaar
Foto’s bootcamp: Zelia Lemoine

2 reacties

 • Annemieke Hollander

  Hoi Andrea,

  Ja ik wil! Graag voor je testen. Ik heb maat M, train en geef training. En kan het shirt dus in verschillende situaties testen. Ook terwijl je ‘even stilstaat’ langs de kant. Maar ergens onder vind ik eigenlijk zonde, hij is te leuk!

  Je zocht toch dutchies? Met mijn achternaam heb je die gevonden!

  Succes met kiezen!

  Groet,
  Annemieke Hollander

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!