Gear, gadgets en lifestyle

Meet the ASICS Finish Advantage Tight

Nieuwtjes, ik hou er van. Dus deze nieuwe compressie tight, eigenlijk de opvolger van de Muscle Motion, wil ik je niet onthouden. Meet the ASICS Finish Advantage Tight.

[heading size=4 style=underline]ASICS Finish Advantage Tight[/heading]Wetenschappers van het ASICS Institute of Sport Science ontwikkelden een hardloopinnovatie: de ASICS Finish Advantage Tight. Deze nieuwste high performance tight verdubbelt de hoeveelheid Muscle Support. De techniek ondersteunt lopers tot aan met een felle eindsprint naar de finish.
asics-1
[heading size=4 style=underline]Wat is Muscle Support?[/heading]ASICS’ Muscle Support-technologie (ontwikkeld in 2014) geeft stabilisatie en ondersteuning waar lopers het nodig hebben. De Muscle Support items, zoals de leg balance tight en de Inner Muscle top, herinneren je tijdens het lopen aan de juiste houding en helpen je deze langer volhouden. Die techniek is nu verbeterd: de hoeveelheid Muscle Support is meer dan verdubbeld en is verwerkt in de Finish Advantage Tight.
asics-2
[heading size=4 style=underline]Finish Advantage Tight [/heading]De geavanceerde technologieën van de Finish Advantage Tight zijn geheel ontworpen om extra steun te bieden en zo vermoeidheid in de belangrijkste spieren te verminderen. Met als einddoel: de meest efficiënte loophouding volhouden. De Finish Advantage Tight is het resultaat van wetenschap en techniek en biedt ongeëvenaarde prestatievoordelen ten opzichte van andere tights. Met twee keer zoveel steun, zijn lopers in staat hun efficiënte houding vol te houden en krachtig te finishen.

[heading size=4 style=underline]Wetenschap & precisie [/heading]In de juiste houding (blijven) hardlopen, is dé sleutel tot betere prestaties. Dat is de conclusie van wetenschappelijk onderzoek naar de lichamelijke effecten bij vermoeidheid op lange(re) afstanden. Met biometrische tests ontdekten wetenschappers de sleutelonderdelen die hardloopprestaties nadelig kunnen beïnvloeden: de kwadriceps, het bekken, de kuiten en de knieën.
asics-4De aandachtsgebieden & technologieën:
• core riem: houdt het bekken in de juiste positie noodzakelijk voor de juiste hardloophouding
• knie stabiliteit: ondersteunt de mediale en laterale beenspieren om de impact op de knie te verdelen en verminderen
• kwadriceps muscle support: verhoogt de knie extensie (strekking) en behoudt de juiste kniehoek
• kuit muscle support: voorkomt vermoeidheid en pijn in de kuiten

[heading size=4 style=underline]Kracht en comfort [/heading]Om al deze gebieden extra te ondersteunen, ontwikkelde ASICS een aangepaste formule van Viscomagic. Een veelzijdig materiaal dat enerzijds de vier aandachtsgebieden ondersteunt. En tegelijk comfortabel stretcht, zonder naden. Resultaat: kracht en ondersteuning, zonder een compromis voor het comfort. “ASICS is al bijna 60 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van performance hardloopschoenen. Het merk weet dus dat elk detail voor hardlopers telt. De Finish Advantage Tight laat zien hoe ASICS’ Institute of Sport Science deze kennis nu ook toepast voor de ontwikkeling van prestatie verbeterende kleding, die echt een verschil maken“, zegt Yoshikuni Takamoto, van het Product Development Department bij ASICS Japan.
asics-6

De tight is vanaf 15 december beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen voor de adviesprijs van €120.

Persbericht Keep-track

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!