Gear, gadgets en lifestyle

O, iedereen kan een sixpack hebben!

Poe, de boksclinic van Christina Hammer net achter de rug. We waren blij met even pauze! Maar we gaan door! Pas één clinic gehad en de dag is nog jong. Wie een sixpack wil hebben…

[heading size=4 style=underline]Round 2[/heading]Na de pauze gingen wij verder met de bootcamp. Had ik net een kop koffie gescoord! Met koffie dus naar buiten, waar ik er achter kwam dat de groep dik was gehalveerd!
Anita ActiveDe bootcamp was direct aan het meertje, dus we hadden een fantastisch uitzicht. Samen met de Dutchies was alleen de Italiaanse blogster tough enough om er nog een pittige workout aan vast te plakken. Aan het enthousiasme van onze instructrice lag het zeker niet! Wat een energie, daar wordt je gewoon vrolijk van! Allereerst een warming up…
Anita ActiveEeeh… we zweten nog na van de boksclinic! Maar ze was onvermurwbaar. Dynamische stretchen en vervolgens allerlei oefeningen met de agilityladder. Om het af te maken nog even een dikke verzuring in de bovenbenen met de Sally-squats (Bring Sally up – Moby).
Anita ActiveWarm genoeg om 2 rondes HIIT te doen met verschillende oefeningen: burpees, cable row, planken, battle ropes, weighted lunges, mountainclimbers… De tweede ronde ging zo soepel niet meer!
Anita Active
[heading size=4 style=underline]Chill to the max…[/heading]Oe weer een vers bijgevuld buffet en dit keer ook met heerlijke bouillon! Anita ActiveIn het zonnetje zaten we lekker te genieten. Terwijl de power yoga nog bezig was, chillden wij ons eigen feestje. Wij zouden straks nog een fijne yoga sessie krijgen. Yin-yoga dit keer. Een hele rustige vorm van yoga, voor vrouwen, waarbij strechten centraal staat.
Anita ActiveIedereen zit anders in elkaar, waardoor bij iedereen de uitvoering van de oefening er anders uit kan zien. En bij mij zat er duidelijk ook een verschil tussen links en rechts! Maar wat was dit heerlijk rustgevend. Best wel jammer dat het voorbij was eigenlijk… We hadden de rest van de middag ‘vrij’ en die gebruikten we om de zwemkleding te testen. Al dan niet in het water… AAAAAAAAAH wat doe ik mezelf aan!!!
Anita ActiveDat meertje was 4 graden #outofmycomfortzone!!Maar het waren vooral de splinters die ik vervolgens uit mijn voeten kon peuteren (hoi houten steigers), die dit een hele inspannende onderneming maakte…

[heading size=4 style=underline]Der feuriger Tatzlwurm[/heading]Aan het begin van de avond wachtte nog een toetje: een avondhike met fakkels naar de watervallen, waar we de mythe van de Feuriger Tatzlwurm zouden horen.
Anita ActiveOndertussen was ik helemaal in de ban van de draak en wilde ik dit voor geen goud missen. Maar de fakkels liet ik aan de anderen over. Door het donker wandelden we naar de waterval, waar we in de ochtend ook langs waren gelopen. De zon had goed zijn werk gedaan vandaag, want er kwam toch behoorlijk wat meer water naar beneden zetten! Achter de waterval huist de draak (hij eet mensen, brbbrrrrrr), die een schat bewaakte. Maar die was weg… en de draak spookt daar nog rond om zijn schat terug te vinden. In het donker was het nog goed uitkijken waar je liep en ik was blij dat ik niet nog een fakkel in de handen had. Al waren die op den duur opgebrand en waren we blij dat we met behulp van de zaklampjes op de telefoon de paden nog een beetje konden zien.

[heading size=4 style=underline]Sixpack[/heading]Terug bij het hotel stond ons een drie-gangen diner te wachten. Wat een gezellige boel! Het was nog lang onrustig en je kan wel raden wie er als laatsten vertrokken… Wat een dag! Daar krijg je wel een sixpack van! Over sixpack gesproken, want wat is die #AnitaSixpack nou? Heel simpel: die sixpack kan iedereen  hebben. Daar hoef je niet de hele dag voor jezelf in het zweet te werken. De Air Control Deltapad beschikt namelijk over zes features die deze sportbh zo fijn maken. Die kun je hier lezen. Want o ja, we zouden deze sportbh testen… Enne om eerlijk te zijn heb ik er geen enkel moment erg in gehad dat ik een sportbh aan had! Ik denk dat dat ook meteen de conclusie is die ik kan trekken: je voelt hem niet. De boel blijft netjes op zijn plek en het materiaal is zo superzacht en ventileert transpiratievocht zo goed dat, ook al zweet je en droog je weer op, je geen last hebt van irritaties en schuren.
Anita Active
[heading size=4 style=underline]Laatste testje[/heading]Om de test nog even extra kracht bij te zetten ging ik de volgende ochtend vroeg wéér #outofmycomfortzone door in alle vroegte met Jacolien een ochtendloopje te maken.
17265061_1355032887891407_7538982032902417997_nHoppa, gewoon de sportbh van gister aan. Ook nu 0,0 irritatie. Van de sportbh dan. De kuiten waren helemaal aan gort door het touwtje springen bij de boksclinic. Hoe heerlijk is het dan om aan het ontbijtbuffet aan te schuiven en je helemaal vol te stouwen met lekkere dingen!
Anita ActiveNa het ontbijt hadden we nog even de tijd om te chillen en dook ik het zwembad in van de Wellness. En zo kwam ik er achter dat ons verblijf véél te kort was. De sauna was pas in de middag open en beneden was nog een heel strand met loungebedden ingericht met uitzicht op de bergen! WAANZINNIG!!
Anita Active
[heading size=4 style=underline]Byebye[/heading]En toen was het tijd om te gaan. De tassen werden ingepakt en tegen 11.30 (ik had al zoveel gedaan dat het al bijna avond leek voor me) stond onze taxi klaar om ons met een route du toeristique (files vanuit skigebied) terug naar het vliegveld in München te brengen. En ook deze keer was het weer een onrustige vlucht voor alle andere passagiers en cabin crew… Sorry!
Anita ActiveAls we nog geen #Anitasixpack hadden, hadden we die nu wel van het lachen! Wat hebben we ongelooflijk genoten! Marjon, Anita (voor de duidelijkheid: dit is dus de merknaam, geen persoon), Jacolien, Miny, Joyce en Nydia: onwijs bedankt voor deze hele leuke dagen!! Iemand een snoepje?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!