Gear, gadgets en lifestyle

Our first encouter

Voor de verandering stond ik zaterdag eens in een ander bos. Niet om te trainen, maar voor iets anders. Kwintelooijen was the place to be. Uiteraard werd de trap bezocht, stonden we ons achter een boom om te kleden, probeerden een paar mafketels de apenberg op te klauteren, werden de schaapjes op het droge gedreven en eindigde de dag onder het bloed.

[heading size=4 style=underline]Shooting time![/heading]Vandaag ontmoette ik de andere 4 ambassadeurs van Altijdsporten.nl. Greg, Petra, Tessa, Roger en ik hebben samen met Jantiene iets gemeen: we zijn gek op sporten en dat delen we graag met iedereen om ons heen. We hadden elkaar nog niet eerder ontmoet, maar daar zou vandaag verandering in komen. Met een uitgebreid draaiboek en gewapend met 4 grote tassen kleding en een fotografe met assistente in de vorm van haar dochter, ving Jantiene ons op in restaurant 3 zussen in Rhenen. Wat we gingen doen? De collectie van Under Armour op de foto zetten.

[heading size=4 style=underline]De T.R.A.P.[/heading]Zodra we compleet waren en ieder de sets kleding voor de dag had gekregen verplaatsten we ons naar Kwintelooijen. Bepakt en bezakt liepen we eerst naar het laantje bij ‘de trap’. De beruchte trap keek ons al uitdagend aan, maar eerst maakten we een paar hilarische groepsfoto’s. Individueel werden we tussen de heide gekiekt. Omkleden moest ook gebeuren. Hiervoor hadden we een open lucht kleedkamer met airco, oftewel buiten tussen de bomen… Even opletten dat er niemand aankomt en hoppa het ene setje uit en het andere setje inschieten.
Bij de 2e serie was het tijd om die trap eens onder handen te nemen. Jantiene had een leuk idee: loop eerst maar even heeeeelemaal naar beneden en dan komen jullie omhoog. Tegen de tijd dat jullie boven zijn, zijn jullie kapot en dan maken wij de foto’s… Heeeel leuk! Met rooie koppen en gierende longen kwamen we boven aan. Kapot! En ik moet morgen nog even een halve marathon lopen! Tussen de shots door hadden we ruim de tijd om gezellig te babbelen, elkaar te leren kennen en de tas met eten van Jantiene te legen.
shoot 1 CollageNa de trap vervolgende we onze weg naar beneden, voor een actieshot op een pad tussen de heide. Waar we vervolgens verrast werden door een herder die aan kwam met zijn kudde schapen. Samen met zijn 2 honden leidde hij de kudde naar een nieuw graasplekje. Toch wel bijzonder om dit zo recht onder je neus te zien. Zo vaak zie je dit niet meer. We stonden letterlijk tussen de schapen in en werden nog net niet door de honden opgedreven.

[heading size=4 style=underline]Monkey business[/heading]De ‘apenrots’, zoals ik dit steile klimmetje een tijdje terug omdoopte, had een ongekende aantrekkingskracht op Greg, Roger, Petra en Jantiene. Ze deden een poging omhoog te komen. Hilarisch hoe de 1 na de ander weer naar beneden gleed, er was geen houden aan! Uiteindelijk stonden ze wel mooi boven!
Het laatste deel van de shoot bestond uit een shot met ons eigen specialisme. Roger houdt van voetbal, Petra op de rolski’s, Tessa als triathlete met haar racefiets, Greg met zijn sexy roze dynaband en ik zwaaide rond in de TRX. En ik heb geen idee wat ik deed, maar in eens zat mijn hand onder het bloed. De oorzaak was een minuscuul klein sneetje in de duim. Een hygiënisch babybillendoekje om de duim gewikkeld deed wonderen.
Shoot 2 Collage
De dag ging zo snel voorbij, maar alles stond er op en we het weer werkte ongelooflijk goed mee! We waren het er allemaal over eens dat we een heel leuk team hebben gevormd en we gaan elkaar in de toekomst nog veel vaker zien. Met dank aan Jantiene voor dit fantastische initiatief.

O ja… de foto’s? Die volgen snel!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!